fainuteee parašė:
Sveiki-
Lazdynų Pakalnutė
fainuteee parašė:
Sveiki-
Lazdynų Pakalnutė
saundstorm5 parašė:
Sveikos. Ką naudojot kai sirgo vaikai vejaraupiais? Kol kas neserga dar, bet buvo kontaktas tai stebiu dabar ir domiuosi. Ar tos putos veiksminga, ar dar kas naudoj…
Putas. Bandžiau pradžioje zelionkę, bet mano keturmetis verkšleno,kad graužia, o putų ir pats paprašydavo, kai pradėdavo niežėti. Tai,manau, veiksmingas daiktas
saundstorm5 parašė:
Sveikos. Ką naudojot kai sirgo vaikai vejaraupiais? Kol kas neserga dar, bet buvo kontaktas tai stebiu dabar ir domiuosi. Ar tos putos veiksminga, ar dar kas naudoj…
Putas, plius antiseptini purskikli, plius cinko tepala. Ir dar zyrtec,kad nesikasytu taip..
Illusion parašė:
Putas, plius antiseptini purskikli, plius cinko tepala. Ir dar zyrtec,kad nesikasytu taip..
Va čia Greta dalinosi ką ji naudojo apie vėjaraupius
Anna028 parašė:
Va čia Greta dalinosi ką ji naudojo apie vėjaraupius![]()
Kisulita parašė:
Sveikos 😊 Kaip sekasi mažiukams augti? 😊
Norėjau paklausti, kokias turite automobilio kėdutes, kai jau tokie didžkiai užaug…
Sveika 😊 oho, jau trečias vaikutis pakeliui, sveikinu 😊
Mums saugumas yra svarbiausia, tad nors jau ir galim vežti tik ant pašikniuko (120cm ūgio ir sveria 22kg), vistiek turim normalias kėdutes. O turim dvi kėdutes, kadangi turim du automobilius. Pas vyrą yra Britax Romer Advansafix i-size. Ją pirkom prieš 3m, kai jau į mūsų britax romer dualfix pradėjo iš ūgio nebetilpti. Tai man ji yra Nr. 1. Ji tinkama 9-36kg. Iš pradžių naudojom su 5 taškų saugos diržais, vėliau kai iš ūgio pradėjo nebetilpti, perėjom prie įprastinių automobilių diržų. Ji kadangi yra su padu, tai pasidaro šiek tiek, minimaliai gulstesnė padėtis, kas ypač gerai jeigu vaikas ilgesnėse kelionėse užsimanytų pamiegoti (mes ją įsigijom kai vos 2m amžiaus tebuvo, kadangi į dualfix iš ūgio nebetilpo, tad kelionėse dar dažnai pietų miegui užmigdavo). Dar man joje labai patinka kad yra paminkštinimas ties pečiais/krutine, bei papildoma apsauga pilvo apačios srityje.
O kitame automobilyje turime britax romer kidfix i-size. Ją pirkom prieš metus laiko, vasarai baigiantis. Ji taip pat su visomis minėtomis apsaugomis, tik tiek kad užima truputį mažiau vietos, nėra to papildomo pado ir nėra gulstesnės padėties. Dabar kai pietų miego nebemiega, nelabai tai aktualu, bet kai užmiega tai iš stačios sėdėjimo padėties iškart visa nusvyra į priekį, kas man nepatinka.
Jeigu vėl reikėtų pirkti, tai tik Advansafix i-size pirkčiau 🙂
Typota parašė:
Sveika 😊 oho, jau trečias vaikutis pakeliui, sveikinu 😊
Mums saugumas yra svarbiausia, tad nors jau ir galim vežti tik ant pašikniuko (120…
Dėkui, čia toks neplanuotas tas mūsų trečias, bet jau laukiam laukiam 🤭
Advansafix i-size irgi žiūrinėjom, bet ten jau padidinus kėdutę bus galima tik su automobilio diržų vienu segti? 🤔 O ji didelė? Nes planuojam, kad jau vyresnėlis keliaus į priekinę sėdynę, nes gale trys jau niekaip netilps 🙉
6 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai