Augebe parašė:
Na reiks uzsiimt, avent todel kad butu paprasciau su garantiniu aptarnavimu ir kad dar mazesnis
Aš avent pirkau ir dėl dydžio, laukiu kada pabandysim, nuo 5 men pradėsim primaitinimą
Augebe parašė:
Na reiks uzsiimt, avent todel kad butu paprasciau su garantiniu aptarnavimu ir kad dar mazesnis
Aš avent pirkau ir dėl dydžio, laukiu kada pabandysim, nuo 5 men pradėsim primaitinimą
Mettija parašė:
Pas mus tas pat tik kartais nuo 3 iki 5 pas ja tusas buna, tada 5 pavalgo ir miega iki 7🤦♀️ o buna kad kaip pas jus pavalgo miega, pavalgo miega🙂 o nebuna, kad ruo…
Kad tam klausime kaip ir nebūna taip ,pas mus kitos bėdos 🤭😁
Sandy20 parašė:
Gal galit imesti foto kaip atrodo🙂 Ačiū 😊
Pirkau sios spalvos
bet mano akimis jis nera didelis, vos didesnis uz arbatinuka 🤷🏼♀️
Rutaka parašė:
Gali buti miego regresasbet visi bludijimai pasibaige, kai pradejom migdyti 19-20 val
Jei aš migdyciau tokiu laiku ,tai manoji jau nuo 5 nebemiegotu,todėl ir įpratę visi 22 eit 🙂
Ketrin parašė:
As jau ipratau kas valanda nakti keltis o paryciais dar ir visa valanda ar daugiau atrugineti ir poto migdyti, bet dabar rpoblemos diena mums
O jetau , bent jau džiaugiuosi kad man nėra kas valandą taip ,nes tada su sveikata šakes būtų 😔
Mėtall parašė:
O jetau , bent jau džiaugiuosi kad man nėra kas valandą taip ,nes tada su sveikata šakes būtų 😔
Jooo, as ir tada patylesiu, kai paskaitau, kad kitu kas vakanda kelia. O mano iki siol pora kartu nakti kelia valgyt, tfu tfu tfu. Snd tik pabludyti uzsinanius nuo 4 buvo. Ir siaip miegams pati dazniausiai uzmiega, o jei nelb iseina tada pasupu arba papas.
Mėtall parašė:
Jei aš migdyciau tokiu laiku ,tai manoji jau nuo 5 nebemiegotu,todėl ir įpratę visi 22 eit 🙂
Kas keisciausia ir as panasiai galvojau, bet anaiptol
ar uzmigdom 22 val ar 20val jis vis tiek keliasi apie 7 ryto, tik jei velai pagukdom dar nakti ir prabludija 🙈
Augebe parašė:
Kkek jums su siuntimu isejo. As vis svarsciau siustis bet nusipirkau per pigu.lt
80 eur, bet as per brangius tarpininkus siunciausi 🙈 drauge per kitus tarpininkus pigiau parsisiunte
E.Va parašė:
Jooo, as ir tada patylesiu, kai paskaitau, kad kitu kas vakanda kelia. O mano iki siol pora kartu nakti kelia valgyt, tfu tfu tfu. Snd tik pabludyti uzsinanius nuo …
Maniskis nemoka pereiti i kita faze del to ir keliasi..tas pats ir diena buna..
Ketrin parašė:
Maniskis nemoka pereiti i kita faze del to ir keliasi..tas pats ir diena buna..
Isaugs, bet reiks kantrybes, deja, bet jie taip auga🙈 va bandziau be papulio migdyt ir ka, issibiove ir teko ramint su (.) 🤦♀️
3 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai