KarmiI parašė:
Ar deklaravot jau pajamas? Aš netaikiau NPD o dar turiu susimokėti![]()
Irgi netaikiau, kaip ir anksciau. Grazins 501 eur
KarmiI parašė:
Ar deklaravot jau pajamas? Aš netaikiau NPD o dar turiu susimokėti![]()
E.Va parašė:
Jus gal nebuvot grizus i darba po pirmo vaiko?
Augebe parašė:
As irgi netaikiau bet yra skola tik kad ja padengia ismoka. Vadinasi daug gaunam![]()
Kaip tai padengia išmoka?
nelabai suprantu aš šitų dalykų
KarmiI parašė:
Kaip tai padengia išmoka?nelabai suprantu aš šitų dalykų
![]()
As susigrazinu uz gyvybes draudima, kiti uz paskolas gauna is seno kai dar galiojo. Tai man turi uz draudima grazinti tai nuskaiciuoja is tos sumos. Man tik idomu ar i 2019 metus visas dekretas ieina ar dalis i 2020
KarmiI parašė:
Kaip tai padengia išmoka?nelabai suprantu aš šitų dalykų
![]()
Jeigu netaikai npd tai tuo metu atskaociuoja nuo jūsų daugiau mokesčių o deklaravus susigrąžini. Aš tą patį darau ir susigrazinu pinigus. Nuo 200iki400€
Augebe parašė:
As susigrazinu uz gyvybes draudima, kiti uz paskolas gauna is seno kai dar galiojo. Tai man turi uz draudima grazinti tai nuskaiciuoja is tos sumos. Man tik idomu a…
Pagal sumą kuri deklaracijoje pateikta tai visas man
KarmiI parašė:
Pagal sumą kuri deklaracijoje pateikta tai visas man![]()
sabinaa1 parašė:
Jeigu netaikai npd tai tuo metu atskaociuoja nuo jūsų daugiau mokesčių o deklaravus susigrąžini. Aš tą patį darau ir susigrazinu pinigus. Nuo 200iki400€
Cia nuo metiniu pajamu priklauso, matyt per daug gavom tai ir negrazina o dar skolingos liekam
sabinaa1 parašė:
Tai jums pasisekė
tai jei bučiau taikius tai tada baisu pagalvot kiek būtų reikėją sumokėt😕
Meduza parašė:
O rinkotes per viena karta ismoket dekreto pinigus ar per du? Jeigu rinkotes per viena karta, gavot ir 2020 laikotarpio pinigus, gavosi per didele metine pajamu sum…
Per vieną ir taiko atlyginime🤦♀️😒
3 testuotojų vertinimai
11 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai