Žalčio Žmona parašė:
ryt nesu slapimo tyrima, tai siandien jau nesinori nieko tepti... rytoj tikrai reikes kazka daryt...
Jeigu naujagimiams galima tai jums tuo labiau
pasipudruokit =D
Žalčio Žmona parašė:
ryt nesu slapimo tyrima, tai siandien jau nesinori nieko tepti... rytoj tikrai reikes kazka daryt...
Jeigu naujagimiams galima tai jums tuo labiau
pasipudruokit =D
Vetgirl parašė:
Jeigu naujagimiams galima tai jums tuo labiaupasipudruokit =D
pudruosimes ir darysimes oro vonias 🙈🙈🙈
Laiminga1234 parašė:
O kiek kartu mazdaug sutraukia gimda per diena? 10-15 tai normalu.. bet man tai jau cia kazkoks kosmosas 😞
Sako iki 10 kartu per diena kai sutraukia pilva i kamuoliuka yra normalu. Cia paruosiamieji vadinami. Gali ir su tokiais kaip menesiniu skausmeliais buti. Pries gala visa sitas reikalas normalu. Jei susitraukimai ir saremiukai dazneja ir stipreja geriau vaziuot i ligonine.
Žalčio Žmona parašė:
gal ir durnas klausimas...... ar galima suaugusiam zmogui naudot pataisu sporas ar sudo krema? vyras sutvarke ta vietele, tai su triusikeliais sugebejau pritrinti k…
As esu pora kartu panaudojus sudo krema,padejo super greitai,net negalvojau galima ar ne😬🙈🙊
Braškutė parašė:
As esu pora kartu panaudojus sudo krema,padejo super greitai,net negalvojau galima ar ne😬🙈🙊
aciu, zinosiu, kad padeda 🙏
Laiminga1234 parašė:
Mamytės, kurias dar kamuoja paruosiamieji?🥺 nebezinau ko griebtis.. gal yra kokiu budu, kas palengvintu juos? Dusas, gulejimas, atrodo niekas nepadeda.. gal masazuo…
Man siandien irgi tas pats. Vis uzeina toookie skausmai, nepadejo dusas, bandaziau guleti, negaliu, vaikstant irgi negerai... Bet dar meginsiu palaukt. Jeigu ka tases sukrautos...
tomam parašė:
Man siandien irgi tas pats. Vis uzeina toookie skausmai, nepadejo dusas, bandaziau guleti, negaliu, vaikstant irgi negerai... Bet dar meginsiu palaukt. Jeigu ka ta…
Na ir kaip procesas? Ar vyksta kas? Man pirma karta ir intensyvesni maudimai prasidėjo dabar ir apie 1h tęsesi.. Dbr lyg rimsta... Ryte turiu vizitą pas gydytoją, įdomu ar prasivėrė kas, kaip ten situacija.. Labai nebekantrauju..
Mamulicka parašė:
Na ir kaip procesas? Ar vyksta kas? Man pirma karta ir intensyvesni maudimai prasidėjo dabar ir apie 1h tęsesi.. Dbr lyg rimsta... Ryte turiu vizitą pas gydytoją, į…
Kazkas vyksta tikrai. Dar nemiegojau, emiau sekti saremiu skausma, kol kas nereguliarus kas 4-12 min, bet po truputi trumpeja intervalai. Jau kuris laikas nebesiekia 10 min. Bet dar leidziu seimynai miegoti, matysiu kaip toliau
Žalčio Žmona parašė:
aciu, zinosiu, kad padeda 🙏
Pas mane nuo pirmo vaiko visada yra, naudojam visa šeima 😁
AndrėjaM parašė:
Mums gime sunelis 12.01 siandien 3.850 54 cm. Saremiai buvo tikra tragedija nuo 02 nakties iki 11 ryto, gimda nestipriai stume ir Teko datyt cezari, esam sveiki, be…
Sveikinimai!
15 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai