Liuki parašė:
FB, man regis, jie vadinas "mamos proginiai meduoliai"man jie tobulai gražūs ir skanūs
![]()
Aciu uz rekomendacija! Grybuku jie nebekepa, bet uzsakiau kastonu ir eziuku 😋
Liuki parašė:
FB, man regis, jie vadinas "mamos proginiai meduoliai"man jie tobulai gražūs ir skanūs
![]()
Aciu uz rekomendacija! Grybuku jie nebekepa, bet uzsakiau kastonu ir eziuku 😋
Women. parašė:
Del dantu esu su savo seimos gyd snekejusi, tai sake ji yra turejus atveju, kai vaikui dantys pradejo dygti tik 1,2metu
Tai mes turim jau du dantukus tik kitų nesulaukiam
Rigi parašė:
Tai mes turim jau du dantukus tik kitų nesulaukiam![]()
As coa tiesiog visom bendrai parasiau
Kad buna visokiu atveju su dantimis ir tai yra normalu
Women. parašė:
As coa tiesiog visom bendrai parasiauKad buna visokiu atveju su dantimis ir tai yra normalu
![]()
Atsjprašau
ne taip supratau
Rigi parašė:
Atsjprašaune taip supratau
![]()
Viskas gerai!
Reikejo tiesiog atskira komentara rasyti 🤦♀️ nepagalvojau
Sveikos mamytės! Pagelbėkit, gal kuri gali rekomenduoti alergologą Kaune (privačiai)? Kenčiam nuo atopinio dermatito (nustatė šeimos gyd.ir rekomendavo apsilankyti pas alergologą), ant vienos kojytės jau net žaizdelę užgyvenom, kalną tepalų išbandėm ir galų gale trūko kantrybė. Mergytė negali ramiai miegoti, vis kasosi, žodžiu, norim užbaigti šitą košmarą 🙈
kiski5 parašė:
Sveikos mamytės! Pagelbėkit, gal kuri gali rekomenduoti alergologą Kaune (privačiai)? Kenčiam nuo atopinio dermatito (nustatė šeimos gyd.ir rekomendavo apsilankyti …
Vaitkaitiene Inmedica klinikoj, pacios geriausios rekomendacijos, bet eiles kosmines
Arba tada CD8 klinikoj Staikuniene, ten prieisit greit, bet man tokio nemalonumo personos neteko sutikt 😀 Bet cia tiesiog man auros nesutapo, gal Jums patiktu
Ziniu tikrai turi abi ir abi yra prefesionales savo srities
Women. parašė:
Vaitkaitiene Inmedica klinikoj, pacios geriausios rekomendacijos, bet eiles kosminesArba tada CD8 klinikoj Staikuniene, ten prieisit greit, bet man tokio nemalo…
Labai ačiū! 🌸 o gal turite pačios gyd.numeriuką?
kiski5 parašė:
Labai ačiū! 🌸 o gal turite pačios gyd.numeriuką?
Vaitkaitienes tai turiu, Staikunienes, man atrodo, kad nebe
6 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai