Mama V.P parašė:
Magnis iki 36 sav. tik😉
Dar galima gerti iki 36sav? Man vakar maude pilva pabijojau gerti, nes galvojau tik iki 30sav galima 🎉☺️
Mama V.P parašė:
Magnis iki 36 sav. tik😉
Dar galima gerti iki 36sav? Man vakar maude pilva pabijojau gerti, nes galvojau tik iki 30sav galima 🎉☺️
Souri parašė:
Mano gydytoja sake iki 36 sav🤷♀️
Mama V.P parašė:
Mano gydytoja sake iki 36 sav🤷♀️
O man liepe gerti ir toliau nieko apie tai nesake reiks uzklausti🤔
Tukiuke parašė:
O man liepe gerti ir toliau nieko apie tai nesake reiks uzklausti🤔
Na mes turim skirtingas gydytojas.. gal ir skirtingas situacijas sveikatos atzvilgiu.. 🤷♀️
ausra.chvosc parašė:
sveikos gal zinot ar vazuojat i ligonine su savim tureti vaikelio rubus isivezimuj namoar vyras gali atvesti kartu su autokedute
![]()
Tikrai gali atvezti kedute pasiimant. Kam temptis ir apsikrauti? Jei jo neileis i skyriu, tai perduos per sesute.
Pompeja parašė:
Merginos, tikiuosi nenuskambes nekaip ir gal neuzsipulsittos, kuriom sunkus nestumas del savijautos ir pan, kaip planuojat kviestis mazyli ateiti, kai bus jau …
38 savaitės jau išnešiotas.
Pompeja parašė:
Tikrai gali atvezti kedute pasiimant. Kam temptis ir apsikrauti? Jei jo neileis i skyriu, tai perduos per sesute.![]()
Aciu 😊
Pompeja parašė:
Merginos, tikiuosi nenuskambes nekaip ir gal neuzsipulsittos, kuriom sunkus nestumas del savijautos ir pan, kaip planuojat kviestis mazyli ateiti, kai bus jau …
Skaiciau ananasu daug valgyt,arba myliuka su vyru daryt daznai
na ir dar arbata avieciu lapu
3 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai