Kanele parašė:
O augimo suoli jau turejot?
Atrodo kad taip. Dabar ji valgo kas 2 val
Kanele parašė:
O augimo suoli jau turejot?
juratinka1 parašė:
Mano buna valgo ir kas valanda.
O dėl svorio priaugimo tai kiekvienas vaikutis juk skirtingas, tikrai visi nepriauga vienodai.
Proteja parašė:
Mano buna valgo ir kas valanda.
Bandysiu nusitraukti neto pati, už pora dienų gausiu pientrauki, o dabar viena karta į diena misineliu duosiu, nes ji tada labai rami bus 🤨 nenoriu laikyti alkanos mažiukes😕
Kanele parašė:
Kad kiek pastebejau daug tu neramiu vaikuciu.
O man atrodo kad zindyt niekad netaps paprasta. Krutis vis dar maudzia po maitinim…
Spenelių jautrumas praeis per kelis mėnesius, man su pirmagimiu tragiškai skaudėjo, jokių drabužių rengtis negalėjau, su chalatu po namus vaikščiojau virš dviejų mėnesių, o po to ėmė ir staiga pagerėjo. Vienoje krūtyje turėjau reino sindromą, ten iš vis buvo kosmosas, taip skaudėjo mažyliui bežindant, kad net kojų pirštus riedavau iš skausmo, visa įsitempusi sėdėdavau 😬
Mig.. parašė:
Užjaučiu. Kam augimo šuoliai . Nes man nuo penktadienio berniuką reikia žadinti ir jau neišvalgo vėl. Šiand. naktį net 4 val pamiegojo 😱 aš pati atsibudau papai d…
4 val. išmiegojo? 😲 Kai fainai 🤗 Maniškis kaip laikrodis kas 2 val., galvoju kada čia jau pradės ilgiau ištempti 😄
Kisulita parašė:
Spenelių jautrumas praeis per kelis mėnesius, man su pirmagimiu tragiškai skaudėjo, jokių drabužių rengtis negalėjau, su chalatu po namus vaikščiojau virš dviejų mė…
O jau galvojau kad man kažkas nenormaliai, nes taip pat nuo visko skauda. O labiausia gaila kad negaliu ilgiau priglaudus dukros panešiot. Spaudžia.
juratinka1 parašė:
Tai va ir as matau kai ji valgo kad pienukas bėga per kraštus, bet labai įdomiai, kad jau jai 2 sav ir 4 dienos o priaugo tik 300g man atrodo mažai labai
Manau viskas cia ok. Mes priaugom per menesi 1.100kg nuo to svorio su kuriuo grizom is ligonines
Kisulita parašė:
4 val. išmiegojo? 😲 Kai fainai 🤗 Maniškis kaip laikrodis kas 2 val., galvoju kada čia jau pradės ilgiau ištempti 😄
Maniske bent jau kolkas ismiega 5-6val nakti, tai irgi lafa 😊 tikiuosi taip ir toliau bus
Agnė_LTU parašė:
Sveikos msmytes. Man cia toks klausimas iskilo. 🤷♀️ Maniske buna atpila lyg vandenį 🙈 ne is karto kai pavalgo, bet po kokios valandos buna kaip vanduo su siek tie…
Mp 90 proc yra vanduo. Negaliu paaiskinti kodel taip isbega, pas mus irgi taip buna, bet tai niekaip nereiskia,kad pienas bevertis. Motinos pienas yra pats geriausias maistas Jusu kudikiui
18 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai