BeAr parašė:
aš šiuos tyrimus dariausi prieš maždaug 1.5metų, gavau atsakymus, kad šiais virusais jau esu prasirgusi, organizmas turi imunitetą.
Man irgi parodė, kad turiu imunitetą, net neįsivaizduoju kada sirgau...
BeAr parašė:
aš šiuos tyrimus dariausi prieš maždaug 1.5metų, gavau atsakymus, kad šiais virusais jau esu prasirgusi, organizmas turi imunitetą.
Man irgi parodė, kad turiu imunitetą, net neįsivaizduoju kada sirgau...
Aguo parašė:
Tai as turiu gestacini nesciuju debeta bet nei endokrinologas nei gine nesake kad reiki extra kazkokiu tyrimu tik reguliuoti cukru
Pvz darant prisca ir esant GD tai tikimybė vienam ar kitam sindromui išauga dėl GD. Bet GD jeigu echo geras nėra indikacija daryti prisca.
pradadevil parašė:
vvt -vaisiaus vandenų tyrimas ? ar skausmingas šis tyrimas ? Koks buvo sprando raukšlės dydis ? Nerimauju kadangi taipogi 30d keliauju pas genetikus
Tyrimas man tikrai nebuvo skausmingas. Nu toks nelabai malonus, vis tik adata i pilva duria, bet tikrai nieko baisaus. As neziurejau ka ten daro ir tiek. Paskui tik 2 dienas lyg tempima pilvo apacioj jauciau ir siaip truputi pasisaugojau. Nieko sunkaus nekeliau. Labiau pagulinejau. Man rauksle buvo gera - 1,6 mm. Prisca gryba pripjove. Nipto irgi nedariau, nes ten irgi jokio tikslumo. Jeigu nete paieskosit info, pamatysit kad irgi nugrybauja, o dar ir kainuoja neadekvaciai. Tai vienintelis 100% nusiraminimas vvt. Man genetike sake, kad ta rizika pas mane nera didele, juolab kad echo nieko blogo neparode. Bet jei jau noriu 100% but rami, tai... Vandenis paeme treciadieni. Penktadieni per pietus jau buvo atsakymai. Tai ir kankintis laukiant nereikia tiek kiek Nipto. Bet aisku cia kiekvieno apsisprendimas.
BeAr parašė:
Jei ne paslaptis, kiek būtent tikimybės jums parodė? tikiuosi kad vvt jums viską paneigė ❤️
DS 1:37, vvt atsakymai geri, visus sindromus paneigė
BeAr parašė:
ir aš galvoju, kad jei atsakymas bus blogas, ryšiuos daryti vvt. Labai džiaugiuosi, kad jums vvt viską paneigė. 🌹
As kazkaip jau su antru nestumu buvau apsisprendus, jei jau kas, tai tik vvt. Nes ten tikrai paims vaikelio medziaga ir viska nustatys 100%. Nebus jokiu "o gal". Tai si karta, kai prisca paskaiciavo didele tikimybe, net nebuvo svarstymu
Svajonėbegalinė parašė:
Aš pasidariau ir toksoplaz.ir citomegalo, jie mokami, bet man ginė rekomendavo, nors ir nėra būtini jie.
Atsakyma jau gavote?
kondro parašė:
DS 1:37, vvt atsakymai geri, visus sindromus paneigė![]()
Sveikinu!
Aguo parašė:
Skaitau ir tokia baime ima visos kazkokius palildokus tyrimus darosi o as ne... Cia jums visoms jie butini ar cia siaip del saves darotes?
Nurimkite. Mus pvz.siuntė genetinei patikrai dėl to, kad esame po pagalbinio apvaisinimo. Kitoms gal dėl amžiaus. Dar kitoms pamato echo metu kažką įtartino. Tad jei nė vieno iš šių minėtų punktų neturite, tai nėra būtinybės
Milikė parašė:
Nurimkite. Mus pvz.siuntė genetinei patikrai dėl to, kad esame po pagalbinio apvaisinimo. Kitoms gal dėl amžiaus. Dar kitoms pamato echo metu kažką įtartino. Tad je…
taip!
mane pvz dėl vaistų naudojimo prieš nėštumą, jei to
nebūtų ir nk nebūčiau darius
nesliocike parašė:
taip!mane pvz dėl vaistų naudojimo prieš nėštumą, jei to
nebūtų ir nk nebūčiau darius![]()
Jei ne paslaptis, ką tokio vartojote?
6 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai