BeAr parašė:
o ar kuri nors darėsi prisca? 🤔
Prisca dariausi Northway klinikoje.
BeAr parašė:
o ar kuri nors darėsi prisca? 🤔
Prisca dariausi Northway klinikoje.
Groovy parašė:
As irgi laukiu Beniusienes skambucio. Oj nervukus tampo!! 18 d dariausi, jau siandien tikrai turetu paskambint.
Ar sulaukėt skambucio?
Persikitas parašė:
Ar sulaukėt skambucio?
Ne :/
Aguo parašė:
Skaitau ir tokia baime ima visos kazkokius palildokus tyrimus darosi o as ne... Cia jums visoms jie butini ar cia siaip del saves darotes?
Aš ir nieko papildomai...
Aguo parašė:
Skaitau ir tokia baime ima visos kazkokius palildokus tyrimus darosi o as ne... Cia jums visoms jie butini ar cia siaip del saves darotes?
Aš pagal amžių jau rizikoje ir dar nesivystančių nėštumų turėjus, todėl gyd pasistengė įkalbėti pasidaryti prisca, bet ta prisca tik nervų tampymas. Jeigu echoskopija gera, tai greičiausiai viskas gerai ir būna.
Aguo parašė:
Aš irgi skaitau ir vis pagalvoju, ar aš viena jokių papildomų genetinių tyrimų nesidariau... man gydytoja siūlė pasidaryti prisca, bet kadangi echo neparodė nieko blogo, tai kažkaip ir atsisakiau..
Aguo parašė:
Nieko nesidariau, kaip tik snd midwife skambino, visi tyrimai puikus, net keista, nes visada gelezis budavo nukritus nestumu metu. Tik is kraujo cia UK tiria nuo dauno ir dar keliu sindromu. Sake rizikos mazos, kaip su buvusiais nestumais. Echo viskas idealu buvo. Taigi toliau megaujuos nestumu 🤰
9 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai