erikuciukaz parašė:
Merginos mums yra 23 savaites. Pirmus judesius jauciau 18 savaiciu,bet jau antra diena tokius silpnesnius jauciu. Vakar nakti pribudau nuo diegimo sone, gal tai sus…
Pasiskambinkit daktarei pasikonsultuoti, jeigu yra galimybė
erikuciukaz parašė:
Merginos mums yra 23 savaites. Pirmus judesius jauciau 18 savaiciu,bet jau antra diena tokius silpnesnius jauciu. Vakar nakti pribudau nuo diegimo sone, gal tai sus…
Pasiskambinkit daktarei pasikonsultuoti, jeigu yra galimybė
PlanuojantiE parašė:
Sveikos mamytes! 🤰
Kaip jaučiatės? Ką jaučiate?
Aš dirbu fizinį darba, man tai vaikutis labai aktyvus palieka kai padirbu sunkiau. Man jau 24sav.😁 O taip tai paduria pilvą, tai šoną dar ką.
Nežiniukė321 parašė:
Aš dirbu fizinį darba, man tai vaikutis labai aktyvus palieka kai padirbu sunkiau. Man jau 24sav.😁 O taip tai paduria pilvą, tai šoną dar ką.
Man tai kažkaip baisu darosi nes per darbo diena 1000 kartu reikia pasilenkt, pritupt, tai siandien pritupiau, kai reikejo atsitot tai atsisedau net 😂 tikriausiai ilgiau nebedirbsiu nes jau fiziskai sunku 🤔
Sveikos mamytės, laukiuosi 23 savaitę ir vis vargstu su dubens ir klubų kaulų skausmais, pirmus du nėštumus tik pabaigoj taip jaučiausi, šį kartą skausmai gerokai anksčiau pradėjo vargint, gulint sunku apsiverst ant šono, iš lovos atsikelt sunku, daugiau pavaikščiojus irgi skauda. Ar kuriai nors yra panašiai? Kaip su tuo skausmu kovojat? O Gal kreiptis į gydytoją jau? 🙂
PlanuojantiE parašė:
Sveikos mamytes! 🤰
Kaip jaučiatės? Ką jaučiate?
Man 22sav, jau išėjau į atostogas, po to į dekretą, bet pas mane nuovargis begalinis. Miegu po 15val per parą, o vistiek esu be jėgų, silpna 😣
gelyte58 parašė:
Sveikos mamytės, laukiuosi 23 savaitę ir vis vargstu su dubens ir klubų kaulų skausmais, pirmus du nėštumus tik pabaigoj taip jaučiausi, šį kartą skausmai gerokai a…
Man šį nėštumą yra labai panašiai. Daktarė sakė, kad skauda dėl silpnos nugaros, pasiūlė daryt mankštą
Šilo_uoga parašė:
Man šį nėštumą yra labai panašiai. Daktarė sakė, kad skauda dėl silpnos nugaros, pasiūlė daryt mankštą![]()
Ačiū, kad padedat nusiraminti, nes jau pradėjau visko prisigalvoti ko nereikia
Aš dirbu sėdimą protinį darbą. Bet susikaupti beveik neįmanoma. Sunku priimti informaciją, ją įsiminti. Atrodo, kad mano smegenys šiuo metu išskydusios. Kažkur girdėjau, kad netgi yra toks termi as kaip "baby brain", apibūdinantis, nėščių mentalinę būklę
Aš savaitgalių laukiu kaip išganyno. Vis galvoju, kad NIEKO neveiksiu tik miegosiu ir gulėsiu
Sveikos mamytes
aš kol kas beliuteni ,teko važiuoti į ligonine ekstra apžiūrai ,dėl rudų išskiru ,tik vaginalis parodė priežastį ,placenta nuo apačios į viršų per nugara eina ,ir iš jos galimai buvo isskiru ,ypač kai buvau aktyvi ..
mano darbas labai aktyvus ,tai labai dziaugiuosi dviem savaitėm gavusi pailsėti
svoris labai auga ,sunku tai labai 🙈😀
11 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai