Raganele83 parašė:
Ot š...laikykis
Kaip nors, po sunkių dienų visada ateina geros dienos 😌
Raganele83 parašė:
Ot š...laikykis
AureMe parašė:
Kaip super.. tik paskaičiau informacinį lapelį, nėščiosioms nerekomenduojama .. 😄 tai gal gryną imbierą rysiu gabaliukais 😄
Nu man sitos 2 dienos visai pakenciamos, bet ana savaite buciau bet ka padarius kad palengvetu tas blogumas. Apie imbiera visai pamirsau. Ryt pas giniu. Man astrus skausmas kairej p, apacioj, galvojau nuo pilvo putimo, bet nepraeina, tai ryt priims, pasiskambinau.liepe rast padeti kaip neskauda, ramiai but, jei bloges i priemima. Manau kol kraujuko, gal viskas ok.
VSJo parašė:
Gaila, as nuo vaiduokiuku grupes tave atsimenu, kazkaip nuo pradziu, ir liudna kad taip.
AureMe parašė:
Kaip super.. tik paskaičiau informacinį lapelį, nėščiosioms nerekomenduojama .. 😄 tai gal gryną imbierą rysiu gabaliukais 😄
Bandysiu uzklausti gydytojos snd, ar galima. As manau extra atvejams papiknaudziausiu, bet ne kasdien :/
Raganele83 parašė:
Gaila, as nuo vaiduokiuku grupes tave atsimenu, kazkaip nuo pradziu, ir liudna kad taip.
Taip, labai liūdna, bet toks gyvenimas. Išgyvensim ir planuosim toliau su vyru. 🤗
Tapulabu parašė:
Merginos, uzsirasiau pas ginekologa 6 nestumo savaite na ir kelios dienos bus. Ar per anksti? Kada patariat eiti? Aciu☺️
Viskas gerai, turetu jau pamatyt
Tapulabu parašė:
Merginos, uzsirasiau pas ginekologa 6 nestumo savaite na ir kelios dienos bus. Ar per anksti? Kada patariat eiti? Aciu☺️
Buvau 5 sav.,o pirmaji nestuma pamate 4 sav, tad tikrai matys🙂
Tapulabu parašė:
As buvau kai ta diena suejo 6savaites, tikrino vaginaliniu budu, mate kad isitvirtino vietoje😊 o sirdute tikrins kai bus 10sav😊
Tapulabu parašė:
Matys jau :), aš buvau kai savaitę nuo menesinių vėlavusių buvo..jau buvo matyti taškytis, bet žiūrėjo vaginaliniu, dbr eisiu po savaitės
laukiu širdutę išgirst♥️
7 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai