Dangustėė parašė:
Ką jūs darot, kad išmiega tiek laiko pietų miego?manoji max 1.5 val išmiega..
![]()
Nieko ji tiesiog būna pavargusi, nes iki to laiko žaidžia su broliu, tai abu vaikus guldau panasiu laiku ir tada ramiai galiu sau laiko skirti🙂
Dangustėė parašė:
Ką jūs darot, kad išmiega tiek laiko pietų miego?manoji max 1.5 val išmiega..
![]()
Nieko ji tiesiog būna pavargusi, nes iki to laiko žaidžia su broliu, tai abu vaikus guldau panasiu laiku ir tada ramiai galiu sau laiko skirti🙂
Agnnu parašė:
Maniškis ropoja kaip kirminas. Realiai šikną iškelia ir pasislenka į priekį. Nesuprantu kaip jis pasiekia tikslą bet pasiekia :DDDD
Mano tai šliaužioja gerai, vieną koją įvaldžius tai varo visur su ja 😄 kelis kart lyg ant keturių buvo atsistojus, bet tik sekundei kokiai..sedėt nesėdim, bet labai jau nori, tai iš vežimo ir bijau, kad jau išsivers lauk 🙈 užtenka virštuka paduot ir ji atsisėda su šypsena, taip mankštinames sedėjimui. ☺️
ReDi. parašė:
Mano tai šliaužioja gerai, vieną koją įvaldžius tai varo visur su ja 😄 kelis kart lyg ant keturių buvo atsistojus, bet tik sekundei kokiai..sedėt nesėdim, bet labai…
Maniškis įsikabina į rankas, atsisėda ir stojasi jau. Bet neleidžiu, tegul ropot išmoksta normaliai
Agnnu parašė:
Maniškis įsikabina į rankas, atsisėda ir stojasi jau. Bet neleidžiu, tegul ropot išmoksta normaliai![]()
Skaitau ir man iš saviškes juokas ima. Jai jeigu duodi rankas, tai ji taikosi kasti
jokių sėdimūsį ar dar ko, svarbiausia kažkas į burną
lygiai tas pats jeigu kas paima ant rankų, tai amžiais laižo kitiems rankas
Dangustėė parašė:
Kurių vaikuçiai turi 3 dienos pogulius, kada jie būna? ☺️ Tiesiog įdomu pasidarė.O ar sumažėjus pogulių skaičiui, miegučiai nepailgėjo? Manoji kai miegodavo 4 m…
Mano kartais netgi viena temiega, kartais kai sugalvoja ir du numiega, bet labai trumpi, po 30, ar 40 min. Nėra buvusi 2 val išmiegojusi. Bet už tad visa naktį išmiega nuo 21 iki 7 val. Tai todėl manau jai užtenka to pakaituko vieno kito, kad ir trumpo 😉👌
O kaip jums sekasi patys migdymai? Atrodė, kad atsikračiau white noise, tai dabar ar dienos metas, ar naktis, reikia muziką leist ir migdyt ant rankų, kitu atveju verkia. Kas baisiausia, kad padedant į lovelę irgi verkia, net kai migdau virš pusvalandžio.. Tikriausiai priprato taip ir nebežinau kaip atpratinti, gal turit patarimų?
Taip pat, rodos, kad priprato, jog aš arba vyras nuolat su ja turim užsiimti, nes tik palikus vieną žaisti net kelioms minutės, dejavimas ir zyzimas. Tas zyzimas bent jau man labai išūžia galvą, tai tenka rinktis to klausyt arba eit ją linksmint. Taip nuo šešto mėnesio prasidėjo. Čia toks etapas ir jūs jį išgyvenat? Ar kaip mano mama sako ją išlepinom?
saulegraza9 parašė:
O kaip jums sekasi patys migdymai? Atrodė, kad atsikračiau white noise, tai dabar ar dienos metas, ar naktis, reikia muziką leist ir migdyt ant rankų, kitu atveju v…
Dėl žaidimo kartu, tai ir mums tas pats pasodarė. 🙈 Anksčiau galėjau palikti vieną ant kilimėlio žaisti, smagiai visad pabūdavo, pasikalbėdavo su žaisliukais, o dabar tik paguldyk ant to kilimėlio ir jau verkia, o jei paguldžius rami, tai nueik bent metrą nuo jos ir vsio, rėkia.. nesuprantu kodėl.. 🤷 bet dantenose balti taškiukai matosi, sakau gal ramiau tiesiog jaučiasi ir pasimiršta skausmas, kai mama šalia.
Gintarees parašė:
Sveiki, kaip manote tai uodo ikandimas?
Taip. Maniškę vakar irgi pakandžiojo uodės. 🙈
10 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai