Krissti1 parašė:
Su Naujais! Sveikų ir laimingų! ✨🥂😊
O tai lauke kaip?Juk turi mokėti su batais eiti:)Kai geras oras ir sausi šaligatviai jau gali ir lauke pasivaikščioti
Krissti1 parašė:
Su Naujais! Sveikų ir laimingų! ✨🥂😊
O tai lauke kaip?Juk turi mokėti su batais eiti:)Kai geras oras ir sausi šaligatviai jau gali ir lauke pasivaikščioti
siroma parašė:
Bliamba,atrodo maišau su ptiėmimu į mokyklą.
Tai kokia tvarka priėmimo į darželius Vilniuje?
Šiandien užpildžiau prašymą, nes galvojau, kad nuo sausio 1 d. atsinaujina sąrašai laisvų vietų. Bet dabar radau info, kad tikriausiai tik nuo kovo 1d. atsinaujins laisvų vietų sąrašas į grupes, jei teisingai supratau. Tai tuomet pildysiu iš naujo. Nes dabar buvo nekažką pasirinkimas 🤔
Edit: gal ir blogai supratau. Nuo kovo 1d. galima bus gal tik pasitikrinti ar išvis bus tos grupės, į kurias pateikėm prašymą: "Prašymą galima registruoti tik į grupes, kuriuos yra suformuotos darželyje, ir kurios atitinka vaiko amžių tais kalendoriniais metais, kuriais pageidaujama pradėti lankyti darželį. Nuo einamųjų metų kovo 1 d. iki kovo 10 d. tėvai (globėjai) https://svietimas.vilnius.lt turi galimybę pasitikrinti, ar yra pasirinktose įstaigose formuojamos prašyme nurodytos grupės. Nesant tokios grupės tėvai (globėjai) turi teisę pakeisti prašymą. Pašymo pateikimo/redagavimo data neįtakoja eiliškumo."
Kai rinkausi, į kuriuos darželius norėtume eiti, pasirinkimas buvo labai jau prastas ir mažas. Kaip suprantu, truputį pavėlavau, ar kaip? Neleido pasirinkti tų darželių, kur norėjau. Ar yra šansų, kad kovą atsinaujins informacija, ir gal leis pasirinkti norimus darželius? Gal kas žino
Aš dar tik ruošiuosi rinktis darželius 🙈 nesitikėjau kad gali nebūt darželių pasirinkimo 🧐 bandysiu pasijungt vėliau pažiūrėt bet kiek domėjausi anksčiau tai prašymą paduot galima bet kada iki kol bus sudaromos tų metų grupės. Ty ar anksčiau ar vėliau užpildysi prašymą tai neįtakos ar būsi aukščiau ar žemiau sąraše. Man tai kažkaip liūdesiukas suėmė kad prioritetų nebais turim 🙈 tai šansų patekt matyt mažai 🧐 reikės galvot planą B 😳
Nerko parašė:
Aš dar tik ruošiuosi rinktis darželius 🙈 nesitikėjau kad gali nebūt darželių pasirinkimo 🧐 bandysiu pasijungt vėliau pažiūrėt bet kiek domėjausi anksčiau tai prašym…
Va va, aš ir neskubėjau. Bet nesuprantu, kodėl nėra pasirinkimų. Norėjau į du darželius šalia namų, leido pasirinkti tik vieną darželį iš norimų, ir tik į rusų grupę
P.s. pasiteiravau šioj temoj. https://www.tevu-darzelis.lt/forumas/topic/priemimo-i-vilniaus-darzelius-tvarka-ir-taisykles-2/page/327?replies=3264#post-27095973
migg parašė:
Šiandien užpildžiau prašymą, nes galvojau, kad nuo sausio 1 d. atsinaujina sąrašai laisvų vietų. Bet dabar radau info, kad tikriausiai tik nuo kovo 1d. atsinaujins …
Na aš kiek domėjausi ir rinkau info čia TD,tai nuo rugsėjo duoda labai mažai darželių,nes mūsų vaikams dar nebus suėję 2m.
Labai mažai yra Vilniuje darželių,kurie priima vaikus nuo 1,5metų.
Pabandžiau suvesti 2023 datą,tai išmetė tada jau visus darželius,o 2022rugsėjui man pasiūlė labai nedaug darželių per visą Vilnių
Mamukaas parašė:
Pas mus vėl.nevalgymo dienos 🥺 darau, kažką galvoju. Porą šaukštų ir lūpos suspaustos, galva purto. Dienom vėl papo prašosi. O jau buvo atsisakius. :/ Naktim be pap…
Mūsų irgi db sunkokai valgo,bet užimamas kazkuom kažkiek suvalgo,mūsų bedeles tai dantukai👄islauksim tą laiką 🤗
krusinskiened parašė:
Mūsų irgi db sunkokai valgo,bet užimamas kazkuom kažkiek suvalgo,mūsų bedeles tai dantukai👄islauksim tą laiką 🤗
Labai tikiuosi. 🙈
Mamukaas parašė:
Pas mus vėl.nevalgymo dienos 🥺 darau, kažką galvoju. Porą šaukštų ir lūpos suspaustos, galva purto. Dienom vėl papo prašosi. O jau buvo atsisakius. :/ Naktim be pap…
Mano šiomis dienomis irgi sunkiai, bet sloga, tai gal dėlto. O gal labai patinka pačiam kramtyti, tai reikia prašyti, kad valgytų...
siroma parašė:
Na aš kiek domėjausi ir rinkau info čia TD,tai nuo rugsėjo duoda labai mažai darželių,nes mūsų vaikams dar nebus suėję 2m.
Ne visi darželiai turi grupes nuo 1,5 nors teoriškai turėtų visi. Paraiškas pildyti iki gegužės. Prioritetas yra kiek gyveni tame rajone (o ne are pirmas uzpildei). Aš pildysiu ten kur sese eina, tai mes turėsime du prioritetus. Aš pildysiu nuo 2.5 nes dabar pradės namų darzwli lankyti. Tai tegu ji ten dar paaufina. Su dukra taip dariau ir man labai pasiteisino, nes ten mažoje grupėje visko išmoko ir lengvai adaptavosi didelėje grupėje. 1.5 ten.ta dideli atlankyti be šansų. Dvi dienos ir serga 2 sav. Tai man pigiau buvo mokėti už privačią grupė ir į darbą dažniau eiti
Technofer bambini gintarinė vaistinė online. Tik 11 EUR. Ciupkit, kas girdot
Suzzii parašė:
Mano šiomis dienomis irgi sunkiai, bet sloga, tai gal dėlto. O gal labai patinka pačiam kramtyti, tai reikia prašyti, kad valgytų...
Į kurį namų darželį vedėt/vesit, jei Vilniuje? Aš irgi dairausi pamažu
9 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
13 testuotojų vertinimai