Pipirelis parašė:
Nesu, bet žindymo grupėje skaičiau,kad saugu naudoti ir mažesniems
vaistineje irgi sake kad galima tik doze sumazinti,o gal geriau ant soskytes truputi duoti ne ant liezuvio?
Pipirelis parašė:
Nesu, bet žindymo grupėje skaičiau,kad saugu naudoti ir mažesniems
vaistineje irgi sake kad galima tik doze sumazinti,o gal geriau ant soskytes truputi duoti ne ant liezuvio?
linakar parašė:
Aš tepčiau ant liežuvio ir duočiau soskę, kad išsivoluzotų tada pats vaikas. 🙈
linakar parašė:
Aš pavalydavau burną su virintu vandeniu ir paskui ant piršto galiuko to daktarin tepalo duodavau. Taip pat nerimavau, nes info lapelis rašo, kad rekomenduojama vyresniem, bet nebuvo nei karto, kad springtų ar kaip kitaip blogumas pasireikštų.
Nareee parašė:
Oho 8 kg 😊 valgo MP? Kas kiek laiko maitinate?
Išimtinai vien MP, labai gerai auga vaikis nes gimė tai 3.6 kg 🙈 grafiko maitinimo neturiu naktį keliasi kas 4-5 val, dieną kartais 3 val tarpų būna, kartais kas valandą 🙂
mmatrioska parašė:
7sav?
Atsiprasau:))va ka reiskia, augint du vaikus ir bandyt cia skaityt :))) nuo 7 men...tikrai ne nuo sav ... o pergyvenau kad del velavimo nevalgys isvis...bet nieko...tik duok...tik as nepraktikavau BLW..bijojau kad parsprings...na i r man nebuvo sunku gaminti...bet sabar valgo kramto daug ka..
Mamytevi parašė:
Atsiprasau:))va ka reiskia, augint du vaikus ir bandyt cia skaityt :))) nuo 7 men...tikrai ne nuo sav ... o pergyvenau kad del velavimo nevalgys isvis...bet nieko..…
Blw ne tik del kramtymo. Kramtyt visi ismokstam. Tai ir del raidos
mmatrioska parašė:
Blw ne tik del kramtymo. Kramtyt visi ismokstam. Tai ir del raidos
Kaip galima pradeti nuo BLW jeigu vaikucio skrandis dar neragavo jokio kieto maisto, jam ziauriai gali skaudeti pilva 🙈 as pati labai kieto maisto nevalgau nes paskui pilva skauda, pvz nuo picu ar keptos duonos nu nevirskina man tokie patiekai, o cia kudikiui 🙈🙈🙈
Nareee parašė:
Kaip galima pradeti nuo BLW jeigu vaikucio skrandis dar neragavo jokio kieto maisto, jam ziauriai gali skaudeti pilva 🙈 as pati labai kieto maisto nevalgau nes pask…
Tai manau tikrai ne su 4-6 mėn. kūdikiu blw pradedama, ar klystu? Taigi dar net nesėdi tada.
Sveiki. Mums 2 mėn ir 3 savaites ir labai stipriai norime vartytis. Dažniausiai verčiames ant vienos puses, viskas labai sklandžiai iseina savarankiskai, na , o ant kitos jau su zirzimu, nes ne viskas mums išeina. Labai norim ir ant pilvo apsiverst, bet savarankiskai dar sunku. Tačiau su tuo noru verstis, sunku ir man, nes valgant pvz irgi vartytis reikia daugiau nei valgyti 🤷🏼♀️ Nakti dabar megstamiausia poza miegoti yra ant sono 😀 o kaip pas jus su vartymusi reikalai?
10 testuotojų vertinimai
17 testuotojų vertinimai
16 testuotojų vertinimai