Kahuna parašė:
Plius nėštukės gauna GP nors ir tik testuojasi,bent jų puslapyje taip rašė
Gal turite nuorodą, kur taip matėte parašyta? 😊
Kahuna parašė:
Plius nėštukės gauna GP nors ir tik testuojasi,bent jų puslapyje taip rašė
boružia parašė:
Aš ir be skiepo. Paklausė ginekologė, sako nėra gerai. Bet sako nėštumo metu manau ir neplanuojate, sakau ne. Neįkalbinėjo, tai džiaugiuosi jog taip ji. Nes tai man…
Na aš dabar einu į polikliniką, tai jau zinau tą ginekologę, nes ėjau pas ją patikrai prieš pastojant ir ji sakė pirma skiepas nup covido ir gripo, o tada visi planavimai. Šiaip mano ginekologe yra privati, bet pas ją nebuvo vietos, tai sekančiam vizitui eisiu privačiai ir manau ten tokių pasisakymų nesulauksiu. 😊
boružia parašė:
Čia seniau buvau radus kad nėštukės PGR gali atlikti nemokamai ir 48val gauna GP, dabar girdėjau, kad užtenka neigiamo testo ir nėstukės knygutės, bet rekomenduoju dar pasieškoti info, nes ji keičiasi labai dažnai. Nors straipsniuose visur rašo, kad nėštukėms yra išimtis, kaip ir tiems kurie pvz turi alergijas vakcinai

Geltonziede parašė:
Sveikos, prisijungiu ir aš 😊
Turėjusi nesivystantį, būčiau gimdžiusi lapkritį ir štai šį mėnesį teigiami testai…
Su pirmaja buvo man taip. Kiek zinau nieko blogo. Pasisalino senas uzsilikes kraujukas
fricukeaaa parašė:
Su pirmaja buvo man taip. Kiek zinau nieko blogo. Pasisalino senas uzsilikes kraujukas
Ačiū, labai tikiuosi, kad ir man susitvarkys viskas. Geros patirtys nuteikia geriau 😊 šiandien kaip ir nebeteplioja, tai lieka laukti daktarės vizito.
Šypsenėlė001 parašė:
Iskilo klausimelis
Zinau visom skirtingai, bet vistiek idomu
Man lygiai 7 savaite prasidejo pykinimas ir vemimas... iki tol tik kartais pilva vos pamausdavo
Šypsenėlė001 parašė:
Del covid ir nestumo, tai nestukes yra atleistos tik nuo skiepo. Bet testuotis vistiek reikia. Jei esat tik nescia, tai gp negausit. Zinau, kalbejau jau su moterim,…
Testuotis reikia, bet jom testai nemokami ir PGR testas buvo visados nemokamas, pačių jų puslapyje taip parašyta, o su PGR neigiamu gauni GP 48valandom
10 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai