uoga2304 parašė:
Rudumas taip, pradeda šalintis kamštis. ☺️
Nėra pilnai ruda bet tokios kaip su rudumu būtų bet šviesios tokios kitokios nei buvo
uoga2304 parašė:
Rudumas taip, pradeda šalintis kamštis. ☺️
Nėra pilnai ruda bet tokios kaip su rudumu būtų bet šviesios tokios kitokios nei buvo
Gintarė S.S. parašė:
Jūs supraskit, kad gydytojai skatina tikrai, ne dėl to, kad šiaip sau sugalvojo ar mėnulio fazė paveikė. Gal mato, kad placenta jau brandi, vandenų mažai ar pan, be…
Man sake vandenu kiekis per didelis, galvojau atvirksciai gal per mazas. Sako per didelis. Tegul skatina nieko nepadarysi. Aisku kad ne siaip sau, tik uzkliuvo kad jie labai jau nori kad vaikas svertu daugiau negu as pati noriu. Mano pirmas svere 3,4 jiems per mazai buvo, antras sieke 3.7 irgi mazai. Abu sveiki 10 balu gave buvo. Nezinau kas tada sveika kas ne.
Morengas parašė:
Man sake vandenu kiekis per didelis, galvojau atvirksciai gal per mazas. Sako per didelis. Tegul skatina nieko nepadarysi. Aisku kad ne siaip sau, tik uzkliuvo kad …
Galbūt ne mažai sveria, bet augimo dinamika sulėtėjo, kas gali reikšti, jog nebepakankamai placenta vaikus išmaitina (ir tai nebūtinai apie svorį, o bet ir apie reikalingus elementus vystymuisi). Tokiu atveju ir būna, kad skatina anksčiau, nes gal virkštelės kraujotaka kažkiek sutrinka, gal placenta jau būna perbrendusi ir pan. ir tada kyla klausimas, ar vaikui "saugu" pilve laukti termino.
Smalsautoja parašė:
Galbūt ne mažai sveria, bet augimo dinamika sulėtėjo, kas gali reikšti, jog nebepakankamai placenta vaikus išmaitina (ir tai nebūtinai apie svorį, o bet ir apie re…
Minejo kad pagal 38 pilnas savaites 3kg -3.2 kg mazai. na man tai ne. Speju Lietuvoje irgi normalus svoris. Cia anglija, todel labai aiskinti niekas nesiteikia, o as kazkaip pasitikiu. Man tikrai labai sunku jau ir kad gimdysiu savaite anksciau tiekto, bet as zinau kas yra skatinimas ir tikrai nelaukiu.
Įdomiai su tuo svoriu. Mane siuntė skatinimui, nes rodė vaika 4kg. O dar buvo savaitė ir kelios dienos iki termino. Bet sako, kad nebereikia laukti, važiuok atsigulk, per savaitgali pastebės augima, jeigu ką paleis namo. Na ir ta diena kai turėjau gultis, nakti nubėgo vandenys, atvažiavus į priimima, sakau tai va a taip a taip būčiau šiandien atvažiavus, klausė kodėl, sakau nes vaiko svoris į didesne puse. Ta ginekologe mane apžiurėjo apžiūrėjo, sako normalus tas vaiko svoris, ką čia prisigalvojat, sakau 4kg jau rodė, oj sako būna dabar ir virš 5kg pagimdo 🙈🙈
Anilev parašė:
Įdomiai su tuo svoriu. Mane siuntė skatinimui, nes rodė vaika 4kg. O dar buvo savaitė ir kelios dienos iki termino. Bet sako, kad nebereikia laukti, važiuok atsigul…
Kiekvienas gydytojas pagal savo nuožiūra vertina, o ne bendri rodikliai. Mano pirmagimis kai buvo 37 sav darę scan-sake 3.2 kažkur. O realiai gimėme 39 sav -2.950 Ir niekas nesakė,kad mazo svorio gimė. Vaikas sveikas -tai svarbiausia 😊
mindre30 parašė:
Man dabar klausimas, o kada jau pildyti prašymą į Sodra dėl vaiko priežiūros atostogų?🤔
Gal kai turėsit gimimo liudijima?
Morengas parašė:
o mane skatins🤦♀️per 4 ateinancias dienas. Sake nera prasmes testi nestumo iki galo, nes augimas netinkamas ir per placenta matyt nesimaitina kaip turi but. Zodzi…
Normalus tas svoris! Aišku visada yra paklaidos. Maniškė auga lėčiau. Susitaikiau, kad irgi nebus didelė. Ir man niekas nesako, kad mažo svorio. Pagal augimo kreives jei išnešiosiu iki galo, prognozuojama apie 2900 g. Nevisi vaikai turi gimti milžinais, o ir pagimdyti tokius lengviau. Svarbiausia, kad sveiki būtų! 😊❤️ o jei gydytojai mano, kad bus geriau vaikui gimti tai matyt mato tam priežasčių. Aš ir nenoriu šį kartą skatinimo. Bet ne viskas mūsų valioje 🤷♀️
Eistela parašė:
Normalus tas svoris! Aišku visada yra paklaidos. Maniškė auga lėčiau. Susitaikiau, kad irgi nebus didelė. Ir man niekas nesako, kad mažo svorio. Pagal augimo kreive…
as netikiu kad toks mazas svoris sitaip gali man vidurius dauzyt😀 imsiu epidura sake galima su skatinimu jeigu viskas ok. Pirma karta gausiu nuskausminamuju. Gal paskutinis leliukas pabandysiu😳😀🎈
6 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
25 testuotojų vertinimai