Kosmonautas parašė:
Pasidalinkit kokie pratimai? 🙂
Čia klausiate dėl leliuko apsivertimui pratimai, taip? Jeigu taip, tai va įmetu fotkę, kad nereiktų daug rašyt. Man gydytoja va tokius pratimus sakė bandyti daryti, gal apsivers.

Kosmonautas parašė:
Čia klausiate dėl leliuko apsivertimui pratimai, taip? Jeigu taip, tai va įmetu fotkę, kad nereiktų daug rašyt. Man gydytoja va tokius pratimus sakė bandyti daryti, gal apsivers.

Gimle parašė:
Tai joks čia ne didelis, jeigu kalendoriaus echoskopas dar nepavijo. Net ne vidurkis.![]()
Bet taip jau nustate kad pastojimas velesnis buvo, tai ir gimdymo terminas pagal 20 sav echo nustatytas. Siuo metu 34 sav suejo pilnai echo svoris 2400g +-300g. Tai atrodo didoka 🫣
momx2 parašė:
Bet taip jau nustate kad pastojimas velesnis buvo, tai ir gimdymo terminas pagal 20 sav echo nustatytas. Siuo metu 34 sav suejo pilnai echo svoris 2400g +-300g. Tai…
Viskas čia gerai. Dideliu laikomas naujagimis, kurio prognozuojamas svoris gimimo metu yra lygus arba daugiau nei 4,5 kg.
Dar yra keletas savaičių mums tam svoriui kisti.
nebūtinai sparčiai ir toliau augs.
Kosmonautas parašė:
Aš 3 kartus per dieną pabūdavau ant kelėnų ir alkūnių po 10-15 min giliai kvėpuojant per nosį įkvėpti per burną iškvėpti, po to 10 kartų dar išriesdavau ir sukuprindavau nugarą (caw/cat) ir tada iš kart gultis ant kairio šono. Na aš dar baseiną lankau pora kartų į savaitę
Šiaurėsbanga parašė:
Rekomenduoju pas Neverauskienę. Labai atidi ir labai į viską gilinasi, manau geras būtų pasirinkimas pas ją.
Dėkui
užsireginau privačiai pas ją, nes matau, kad gauti taloną į ligoninę tas pats kaip ir į Kauno klinikas, misija beveik neįmanoma
na dabar lieka dvi sav laukti ir augti.
skani_zemuoge parašė:
Keleta nuotraukyciu jau ir as gavau ❤️🤭
Nuostabiai atrodote!!😍😍
Liute91 parašė:
Nuostabiai atrodote!!😍😍
Dekoju <3
6 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai