Cavy parašė:
Įstojom ir mes į metinukų gretas vakar ☺️👏🏻
Sveikinimai🎈🥳
Cavy parašė:
Įstojom ir mes į metinukų gretas vakar ☺️👏🏻
Sveikinimai🎈🥳
gabytenevins parašė:
Ar yra tokių vaikučių, kurie vis dar nieko nevalgo? 🤔
Kaip tik šiandieną apie jusų panelę pagalvojau gal pradėjo jau valgyti 😶🌫️😊
Cavy parašė:
Kaip tik šiandieną apie jusų panelę pagalvojau gal pradėjo jau valgyti 😶🌫️😊
Deja, dabar dar blogiau, jau buvo pradėjus bent kažką dėti į burną, nors nieko nerydavo, o išspjaudavo, o dabar artėjant metukam išvis nieko neįsiūlysi 🤷🏻♀️ ir nebežinau kaip elgtis, nesinori jos traumuot su tuo maistu, bet nesiūlyti irgi kažkaip baisu, kad paskui žandikaulio problemų nebūtų, dėl nekramtymo..
gabytenevins parašė:
Ar yra tokių vaikučių, kurie vis dar nieko nevalgo? 🤔
Jeigu turėčiau šunį, jis jaustųsi it danguje.
Kartais būna geresnių dienų, bet dažniausiai nelaukiu kieto maisto valgymo, nes pastangų daug, tvarkymosi daug, o rezultatas niekinis. Suvalgomo mišinuko kiekiai nemažėja.
gabytenevins parašė:
Deja, dabar dar blogiau, jau buvo pradėjus bent kažką dėti į burną, nors nieko nerydavo, o išspjaudavo, o dabar artėjant metukam išvis nieko neįsiūlysi 🤷🏻♀️ ir neb…
Įdomu, ar duodate žuvų taukų?
Shiurkshtuke parašė:
Kokius geriate?
Saviškei dar neduodu 🤔
gabytenevins parašė:
Deja, dabar dar blogiau, jau buvo pradėjus bent kažką dėti į burną, nors nieko nerydavo, o išspjaudavo, o dabar artėjant metukam išvis nieko neįsiūlysi 🤷🏻♀️ ir neb…
O kuom ji gyva? Mišinuku? Nes lyg mp nutraukti žadėjot ar kažką maišau🤔 aš tai tfu,tfu,tfu visai džiaugiuos, Nėjutė jau daugiau valgyt pradėjus, bet mes kartu maitinamės, na nebent jau visai netinka mūsų maistas. Bet ji ir mp ištįsai prašo, visai nemažėja
Cavy parašė:
Kokius geriate?
Saviškei dar neduodu 🤔
Man rekomendavo duoti dėl nevalgumo Eye Q baby tiek neurologas, tiek šeimos gydytoja.
Shiurkshtuke parašė:
Neduodu, o tai gali turėti įtakos? 🤔 kažkaip nepagalvojau apie tai, nes visur akcentuojama feritinas, o jis normose 🤷🏻♀️
Aija parašė:
O kuom ji gyva? Mišinuku? Nes lyg mp nutraukti žadėjot ar kažką maišau🤔 aš tai tfu,tfu,tfu visai džiaugiuos, Nėjutė jau daugiau valgyt pradėjus, bet mes kartu maiti…
Gyva mp, planavau iki metukų maitinti ir tada nujunkyti, bet čia ir liks tik planu, nes nei vieno karto dienos metu negaliu nuimti, kadangi ji nesuvalgo nei vieno normalaus maisto 🤷🏻♀️ panašu, kad žindymas dar gerokai prasitęs, kas man kaip ir nėra kažkas tokio, jei nereiktų grįžti į darbą 😵💫
Shiurkshtuke parašė:
Man rekomendavo duoti dėl nevalgumo Eye Q baby tiek neurologas, tiek šeimos gydytoja.
Ir pasitaisė situacija? Ar pradėjo daugiau valgyti naudojant žuvų taukus? 🤔🤔
2 testuotojų vertinimai
105 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai