Drop parašė:
5+6 širdelės dar nematė. Laikas pagal matavimus, ne pagal mm, nes vėlyvas pastojimas buvo. Rytoj einu kontroliniam vizitui ir jau bus aišku, ar vystosi, ar ne. Bus …
5+6 pagal matavimus, sirdele mate. Pagal mm turejo but jau ir 7..
Drop parašė:
5+6 širdelės dar nematė. Laikas pagal matavimus, ne pagal mm, nes vėlyvas pastojimas buvo. Rytoj einu kontroliniam vizitui ir jau bus aišku, ar vystosi, ar ne. Bus …
5+6 pagal matavimus, sirdele mate. Pagal mm turejo but jau ir 7..
Raganele83 parašė:
Labas rytas, mes irgi ryt pas gydytojanemanau kad matys širdele, bet noriu del progesterono pasitart ir kad paziuretu ar viskas gerai.
kiek jums laiko?🙂
Baby parašė:
Ar penktoje savaitėje kažkam jau matė širdelė ?Nes nesu tikrai kiek savaičių šiuo metu man . Pagal mm šešta savaitė, bet tikrai tiek gi nėra 😂 o privačioje klini…
Šiandien buvau, yra 5+2 širdelė nesimatė dar, bet vaisius vietoj ❤️🔥🌿
dramliukas parašė:
Sveikos, palei programėlę šiandien 6sav. Bet nuo vakar pradėjo teplioti neryškiai rausvai. Ar čia normalu? 🫣
Siūlyčiau PRG tyrimą pasidaryti, gal trūksta jums jo 🙂
dramliukas parašė:
Sveikos, palei programėlę šiandien 6sav. Bet nuo vakar pradėjo teplioti neryškiai rausvai. Ar čia normalu? 🫣
Su antru nestumu man taip buvo, reikejo gulet. Bet nefaktas kad jums tas pats..
Spindulelisx parašė:
kiek jums laiko?🙂
5 savaitės +- , siandien kelis kartus taip aštriai sudiegė pilve, kirkšny, ar jums buna taip?
dramliukas parašė:
Progesterono gal reik. Man pries kelis men taip buvo, testai pradejo blankt, tai prg buvo tik 2 ir viskas patepliojimai per kelias dienas isivaziavo i menesines. Dabar irgi ner labai aukstas prg, laukiu rytoj dakraro. Dar labai nuotaikų kaitos pas mane, kapriziukas... čia man vienai? Ar ir jums buna?
18 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai