Ashes parašė:
O kiek jusu leliukui laiko?
Šiandien savaitė
Ashes parašė:
O kiek jusu leliukui laiko?
Šiandien savaitė
Suninthesea parašė:
Aš negaliu kaip pavydžiu visoms pagimdžiusioms 😀 gal žinot pasitvirtinusių būdų kaip paskatinti veiklą? Man 3cm atsivėrę jau nuo trečiadienio ir vis dar nieko..,…
Man kai patikrino irgi buvo 3cm, tai daug pritupimų dariau, vaikščiojau ir ant kamuolio klubus sukiojau ir tą pačią naktį pagimdžiau. Gerai man ten sujudino😀
ramybe123 parašė:
Man kai patikrino irgi buvo 3cm, tai daug pritupimų dariau, vaikščiojau ir ant kamuolio klubus sukiojau ir tą pačią naktį pagimdžiau. Gerai man ten sujudino😀…
Aš į diena 4-5 km praeinu, laiptais laipau, po 10 pritupimu darau, ir nieko 🤣🤣🤣
Tik nuo paruošiamuju jau pavargau, nes labai aktyvus ir dažni
Suninthesea parašė:
Man du kartus tikrino kaklelį, paskutinį kart 2-3 cm buvo (trečiadienį) tai jau tikrai tikėjausi kad kažkà sujudins, deja 😀😀
Nepaguodet 😅 aš kažkaip buvau visas viltis sudejusi į tą kaklelio sujudinimą, nes su pirmu padėjo 😅
Futura13 parašė:
Niu, kiek mūsų dar su pilvūzais? 🙈
Pasirašom su termino diena.. įdomu net.galim pridėti ir ko laukiamės. 🤰
Mano terminas buvo birželio 22, laukiuosi berniuko 🤗
Kamile2822 parašė:
Mano terminas buvo birželio 22, laukiuosi berniuko 🤗
Kažkam panašu pas mamą šilta ir gera. 🤭🤰
Čikita0525 parašė:
Jau kelinta parą vaikas vis stena raitosi aš taip suprantu kad sunkiai išeina dujos ar kakis. Naudojam gerąsias bakterijas bet nekazka padeda. Gal žinot ką dar galė…
Sveiki, pas mus ta pati problema bet mums, daktarė patarė prieš kiekvieną maitinimą įlašinti į maisteli espumizan lašiuku kažkiek padeda eina vaikui isipersti o tuštinasi tai pat arba ryte ar vakare sunkiai tai taip ir nesuprantu kam skirti tie lašiukai jei jokio poveikio juose nėra tam kartui padeda o paskui kankinames po 2 ar 3h. Gaila vaiko nežinau ką ir be bandyti duoti.
Futura13 parašė:
Niu, kiek mūsų dar su pilvūzais? 🙈
Pasirašom su termino diena.. įdomu net.galim pridėti ir ko laukiamės. 🤰
Pagal mm 20 d. Pagal ultragarsa šiandien 24 d. Mergaitė ☺️
12 testuotojų vertinimai
15 testuotojų vertinimai
25 testuotojų vertinimai