milda_lu parašė:
Kai prieš daug metų pirmo belaukdami išreiškėm norą sužinoti lytį, tokį "moralą" gavom iš savo gydytojo, kad visam laikui pasilikom nesigilinti į lyties klausimą, v…
Teisingai pasakė genetikas.
milda_lu parašė:
Kai prieš daug metų pirmo belaukdami išreiškėm norą sužinoti lytį, tokį "moralą" gavom iš savo gydytojo, kad visam laikui pasilikom nesigilinti į lyties klausimą, v…
Teisingai pasakė genetikas.
Filadelfija parašė:
Nezinau, man berniukai daug fainiau nei mergaites![]()
Aš kai pažiūriu savo mergaitę ir vyro broliu berniukus, tai noriu mergaitės 🤣🤣🤣
nematomaaa parašė:
Aš kai pažiūriu savo mergaitę ir vyro broliu berniukus, tai noriu mergaitės 🤣🤣🤣
Pas mus tai visos mergaites tokios letos, moksliukes, visiskai ne mano tipo
as kartu pabuvus tokia issunkta nuna, kazkaip ne man. O va berniukai, pasiute bet ner blogi, bet smagu su jais
milda_lu parašė:
Tikrai t
Būtent, koks nuostabus gydytojas.
milda_lu parašė:
O ko tikėjotės? Jeigu pasakė ne genetikas, tai gali ir klysti...
tikėjausi mergaitės, mano galvoje visada buvo tik mergaitės... aš turiu jau mergaitę ir dabar norėjau tik mergaitės... aš puikiai suvokiu ką sako mamos, kad svarbiausia jog vaikas gimtų sveikas - ir tikrai aš to visa širdimi trokštu! Bet tiesiog man sunku susivokti ir prisileisti tą mintį, kad aš turėsiu sūnų... Yra toks angliškas terminas "gender disappointment" tai va čia yra apie mano dabartinę būseną... faktas, kad turbūt reikia laiko persiorientuoti ir susigyvensiu ir visks super duper, bet dabar yra kaip yra 🙂
Rainbo parašė:
Man atrodo Jus kutena hormonai. 🫶😋 laikykitės! Gera komedija gal padės!
Kokie skaičiai tyrimų, jog iš kart tokios diagnozės?
kai dariausi visus paskirtus kraujus, cukraus rodiklis 5,2, nu ir viskas, perdaryt nebeleido, sakė su nėščiosiom siunčiam iškart pas endokrinologus, o jau toliau jie nurodymus duoda. Savaitę laikiausi dietos, aišku ne 100% pagal nurodymus, nes susirgau, temp aukšta, neturėjau aš noro valgyt per daugiausiai ir virtuvėj kulinarija užsiimti, taigi po savaitės "dietos" ir matavimų 4k./d. rytinis nevalgius visas dienas buvo didesnis apie 5,5 - 5,6, o max norma iki 5,3. Dieniniai po maisto geri daugmaž. Bet gydytoja griežtai, iškart sako rašau insuliną, išsiprašiau dar savaitę pasimatuot ir pabūt ant dietos, nu visgi sirgau, sakė liga taip pat cukrų kelia.... Bet nujaučiu, kad turėsiu dovanėlę su šiuo nėštumu, neišvengsiu... O hormonai tai Dieve Dieve...
milda_lu parašė:
O kaip kiti tyrimai? Geležis, vitaminas D ? Gal čia irgi silpnumo prižąstis? Net nežinojau,kad cukrų taip anksti nustačius iš karto insuliną rašo. Kiek girdėjau re…
Kiti tyrimai geri, viskas normose, nors šeimos gyd. šiandien išrašė papildų nėščiosiom, nes va ligos vis kimba... Tai vat sunkiausia, kad taip anksti nustatė, nes dabar arba visą likusį nėštumą ant dietos, arba su insulinu...
Jaunamamytė1995 parašė:
Kiti tyrimai geri, viskas normose, nors šeimos gyd. šiandien išrašė papildų nėščiosiom, nes va ligos vis kimba... Tai vat sunkiausia, kad taip anksti nustatė, nes d…
Bandykit kita endokrinologe, kuri gal bus kitokios nuomones. Plius niekas jusu neorivers vartot insulino, cia jusu pasirinkimas ir rizika. Galit bandyt grieztai ziuret mityna. Ir jei nepavysk, cukrus kils tada jau imtis insulino
2 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai