Akvi1ina parašė:
Sveikos mamytes
Ar jau galvojate apir krikštynas?
Nekrikštysim, tegul pats renkasi ar jam to reikia
Akvi1ina parašė:
Sveikos mamytes
Ar jau galvojate apir krikštynas?
Nekrikštysim, tegul pats renkasi ar jam to reikia
Kas dėl nuomonės brukimo, tai pritariu,
Kartais akivaizdu kad nesąmones daro mamos pvz duoda ragauti ledų tokiam mažučiui, tai nu dar pritariu, kad galima ir 'paprotinti' tokią mamą.
Bet kai pereinama prie to kad va dėl tų sodinimo klausimų, ir tie pamokslai tokie...
Realiai niekas nieko iki galo taip ir nežino..
Nereikia per ilgai laikyti tiesiog nesedinčio vaiko 'sedint' ir tiek.
Krasula parašė:
Krikštysim, bet turbūt kitą vasarą tik, nes ir taip daug visko....
Gal kam aktualu bus, sužinojau kad gali būt 1 krikšto mama/ krikšto tėtis, nebūtin…
Šeip jau senai taip yra, aš kaip sužinojau,tai man irgi šokas buvo 😁
Taip ,dabar svarbiausia kad abu krikštatėviai būtų pakrykštiti. Nežinau kaip dėl tevu . Tikriausiai nuo kunigo priklauso. Nes aš klausiau(kadangi neesu krykštita) tai reikalauja, kad ir tėvai krykštiti būtų. Tai dabar didelis galvos skausmas, kadangi turi rašyti laiškus viskupijon, kad patvirtintu. Suaugusiam žymiai sunkiau pereiti viska. Musu kunigas biški nusileido, tai tiesiog padave knyga, liepe viska išmokt ir tuomet prieiti turesiu viska ir krikšta, ir pirmas komunija ir sutvirtinima.
Vv1207 parašė:
Taip ,dabar svarbiausia kad abu krikštatėviai būtų pakrykštiti. Nežinau kaip dėl tevu . Tikriausiai nuo kunigo priklauso. Nes aš klausiau(kadangi neesu krykštita) …
o Jūs pati to norit? ar tik dėl to, nes reikia? nes jeigu iki šiol viso to nereikėjo, ar esat tikinti?
tiesiog toks pamąstymui. Krikštas turėtų būti ne vien dėl mados ar dėl to, kad dauguma taip daro
Taip noriu, kol buvau nepilnamete, tevau prašiau, kad pakrikštytu,tačiau jie praleido tai pro ausis( nes esi jauna nesupranti kas tas krikštas yra) . Dabar iki tol atrodo neatrasdavau laiko tam, tačiau užsispyriau ir nuejau, bet nesitikejau, kad taip sunkiai prileis prie to.
ssaannddraa parašė:
Man tai nerodo tokios kainos...![]()
Man ir rodė tokia kaip pas jus, ir iškart išmetė kad nebėra 😀
1 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai