ssaannddraa parašė:
O kiek gerų akcijų! Ir organix kukurūzai labai faini ir dar su 50% nuolaida 😊 bet moony pradinė kaina tai neblogai užkelta 40€ 🙈
Aš daviau kažkokių kukurūzų, tai pasigailėjau, nes visas kukurūzas buvo visur tik ne burnoj 🤣🤣🤣
ssaannddraa parašė:
O kiek gerų akcijų! Ir organix kukurūzai labai faini ir dar su 50% nuolaida 😊 bet moony pradinė kaina tai neblogai užkelta 40€ 🙈
Aš daviau kažkokių kukurūzų, tai pasigailėjau, nes visas kukurūzas buvo visur tik ne burnoj 🤣🤣🤣
nematomaaa parašė:
Pabandykit šių, tikrai skaniai valgo, čia tokiomis lazdelėmis kaip fri bulvytės, fainai kramto jas 👌
ssaannddraa parašė:
Pabandykit šių, tikrai skaniai valgo, čia tokiomis lazdelėmis kaip fri bulvytės, fainai kramto jas 👌
As sitas nupirkau ir visa ji grudas arba nukanda puse ir bando ryt. Kazkaip nepatikimai atrode
Filadelfija parašė:
As sitas nupirkau ir visa ji grudas arba nukanda puse ir bando ryt. Kazkaip nepatikimai atrode![]()
Ir pas mane dažniausiai visą grūdasi, bet jie labai greitai sutirpsta, tai kažkaip nebaisu 🤷♀️
Spalvotuke parašė:
O pas kokią gydytoją lankėtės? Nes mes su pirmagimiu 1 m. buvome pas neurologę, nieko panašaus nesakė.. 🫣
Pas Smit
Mes žuvų taukus nuo 2 ar 3men pradejom gerti. Mum daktare taip rekomendavo. Bet tikrai ne kiekviena diena. Nes buna tik užuodžia ,su ranka šonan stuma ir išpila. Nelabai patinka nei kvapas nei skonis 😀😀 o aš stengiuosi nekvepuoti, duodant. Labai jau nepatinka kvapas 😀😀😀😀😀
Vanesa1207 parašė:
Mes žuvų taukus nuo 2 ar 3men pradejom gerti. Mum daktare taip rekomendavo. Bet tikrai ne kiekviena diena. Nes buna tik užuodžia ,su ranka šonan stuma ir išpila. N…
Mum dabar kai buvom paskutinį kartą sakė pradėti duot, ir pačiai pagerti. Bet nežinau nežinau kaip čia reikės suduoti mažąjai, sau tai bent kapsulem galima 😀
Dommino parašė:
Mamytės, klausimas toms, kurios maitinat ar primaitinat PM. Mažylei netrukus 9mėn, sakiau iki metų, ne ilgiau maitinsiu pati. Noriu įtraukti po truputį PM kaip vien…
Sveika, aš lygiai taip pat pradėjau,pereidinedama nuo mp prie PM pradejau su beba nestle,bet po vienos pakuotės perėjau prie aptamil ir esu patenkinta juo,vaikui prisitaikyti buvo lengviau prie aptamil ir iškart galėjau nutraukti pumpavima. Jokios reakcijos nebuvo ir kakoja, netgi mažiau bezda,nes visi oro burbulai lieka buteliuke tas mane labai nustebino,tai patariu aptamil geriau pirkti 🙂👌 netgi db iki jam akcija beveik 13€😆👍
Dommino parašė:
Mamytės, klausimas toms, kurios maitinat ar primaitinat PM. Mažylei netrukus 9mėn, sakiau iki metų, ne ilgiau maitinsiu pati. Noriu įtraukti po truputį PM kaip vien…
Šiaip jau tokio amžiaus nelabai ir yra koks skirtumas, nes poreikis mažės ir bėdų kažkokių turbūt neturit, o tie Nr 2 jau kaip ir visi vienodi. Galit ir tą pigiausią Tuteli. Neseniai pakeičiau į paprastą aptamil, iki šiol gėrė Apramil AR, tai užkietėjo viduriai, bet dar vis bandom gal susitvarkys. Labai daug kas rekomenduoja NAN, kažkaip net gailiuos, kad jis liko neišbandytas, nes bandėm daug iki kol tiko.
22 testuotojų vertinimai
11 testuotojų vertinimai
16 testuotojų vertinimai