Panelytė@ parašė:
Man irgi sitas pasjui espiro kazkoka modelis man tokie dailus🥰idomu kaip rieda
Pagal video tai jis super rieda
kaip istiesu ,kol nepaziuresi gyvai nezinosi ,ir seip kaip jis juos reklamuoja atrodo super vezimas :)))
Panelytė@ parašė:
Man irgi sitas pasjui espiro kazkoka modelis man tokie dailus🥰idomu kaip rieda
Pagal video tai jis super rieda
kaip istiesu ,kol nepaziuresi gyvai nezinosi ,ir seip kaip jis juos reklamuoja atrodo super vezimas :)))
Doville89 parašė:
Sveikos, ar yra dar tokių kurioms beveik kasdien kyla rūgštys?![]()
Aha as kasdiena jau turiu sita malonuma
Doville89 parašė:
Sveikos, ar yra dar tokių kurioms beveik kasdien kyla rūgštys?![]()
Taip, kyla beveik kasdien, gydytoja patarė stebėti, po kokio maisto labiau kyla, vengti citrusinių vaisių ir pan., o jei jau prireiktų kažką pakramtyti, tai sakė gal rennie. Kol kas dar neprireikė. Tik kartais sunku atskirti, ar išties alkana esu, ar čia rūgštys kyla, nes atrodo pavalgau ir po kokio pusvalandžio vėl toks kaip staigus alkis ar tai rūgštys. Tai pakenčiu iki kito valgymo ir pavalgius praeina, į vakarą dažniausiai lengviau.
ninna parašė:
Tikrai taip, planuoju šį mėnesį jau pirmus apsižiūrėjimus, pasibandymus bent. Dar man aktualu truputėlį, kaip po cezario bus stumdymas, nes natūralaus gimdymo jau m…
Man buvo cezaris. Isleido namo po 4d, i lauka pradejom eiti kai jam buvo 12d. O vezima toki tanka turejau, didelis sunkus, ratai nesisukuoja tai kiekviena karta norint pasukti i sona reikejo visu svoriu remtis ant rankenos zemyn ir taip biski atkelus prieki, pasukt. Nu zodziu, nepasakyciau kad buvo problemų su stumdymu, tik nugara tai skaudejo, del kitu priežasčių, tai jausdavos kai reikedavo ji pasukt. Manau jei turesit toki kur ratai lengvai juda, problemų neturetu buti🙏
monsat parašė:
Taip, kyla beveik kasdien, gydytoja patarė stebėti, po kokio maisto labiau kyla, vengti citrusinių vaisių ir pan., o jei jau prireiktų kažką pakramtyti, tai sakė ga…
Sunku maistą reguliuoti... aš kramtau frutin tabletes (kalcis+magnis), galima nėščiosiom ir padeda su rūgštim. Bet nu kiekvieną dieną ir man anksti prasidėjo, kaip to skrandžio nesugadinti...
fėja32 parašė:
O apie kokius sunkumus atsiliepia su vezimais po cp? As esu po 2cp, tai aisku pirma menesi vyras vezima man isstumdavo i lauka,mes 6sav rekomenduojama nekelti daugi…
Kad jei bloga važiuoklė arba sunkesnis, tai sudėtinga ir skauda stumti.
Doville89 parašė:
Sunku maistą reguliuoti... aš kramtau frutin tabletes (kalcis+magnis), galima nėščiosiom ir padeda su rūgštim. Bet nu kiekvieną dieną ir man anksti prasidėjo, kaip …
Man irgi jau nuo kokios 12 sav kyla rūgštis, irgi vartoju frutin, o kai jaučiu kai visai blogai išgeriu prieš miega Gastrotuss, ginė rekomendavo
tas nakčiai kaip užklijuoja
12 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai
17 testuotojų vertinimai