Vicia parašė:
2023-06-21 pagimdziau savo princesę Izabelę!! Jaučiuosi jauna mama, gimdymas sąmoningas.. Džiaugiuosi kiekvieną akimirką, nes žinau, kad daugiau tokių akimirkų nebu…
O kiek jums metu?
paciai pavyko pastoti?
Vicia parašė:
2023-06-21 pagimdziau savo princesę Izabelę!! Jaučiuosi jauna mama, gimdymas sąmoningas.. Džiaugiuosi kiekvieną akimirką, nes žinau, kad daugiau tokių akimirkų nebu…
O kiek jums metu?
paciai pavyko pastoti?
23laime parašė:
O kiek jums metu?paciai pavyko pastoti?
43 metai, "ilgai lauktas" netyčiukas.
Butterfly@ parašė:
Kokia doze geriat? Man skyre 150mm jau turiu gerti ir vis dar svarstau....
Sveiki, man skyrė 100 mg. Galiu tik pasakyti, kad su praitu nėštumu, kuris buvo prieš 10 metų, neskyrė. Tada gerdavau net 3 tabletes Dopegyt 250 mg, nes kilo spaudimas su visais nėštumais, ir šiaip turiu nustatytą hipertenziją ir kojos tino žymiai labiau. Gal čia aspirinas taip veikia, nes dabar 25 nėštumo sav. , o kojos patinsta, bet nedaug, ir vaistus nuo spaudimo geriu tik 1 kartą per dieną kol kas. 😊
Vicia parašė:
43 metai, "ilgai lauktas" netyčiukas.
Aa tai jus jauna dar, va sunkiau kad 45+ ...
Vicia parašė:
Nuoširdžiausi sveikinimai! Aukit sveikos , ramios, laimingos! Kažkada ir mes mergaičių būrelį papildysime
Vicia parašė:
Sveikinimai didžiausi! ❤️❤️❤️ Pats gražiausias vardas man Izabelė.
Laba diena, sveikinimu visas mamytes kurios laukiasi ir jau susilaukė savo mažylių, jūs tikros supermamytės😊❤️
Aš pati 40m., ketvirtas nėštumas, pora metų planuotas, pavyko natūraliai pastoti. Labai lauktas, bet tuo pačiu ir atidėliotas. Eina 8 sav., atsirado daug nerimo, abejonių..aplinkoje bendraamžiai draugai, bendradarbiai vaikus užauginę, jaučiuos kaip ne į tą traukinį įšokus, žinoma, man nesvarbi kitų nuomonė, bet trugdo iki galo atsipalaiduoti. Paskutinis nėštumas buvo 35m., jau tuomet klausinėjo visi kaip čia mes ryžomes ir tt. Mažas miestelis, visi konservatyvūs.Mane labai palaiko ši grupė, jūsų istorijos. Tiesiog įdomu, ar ir jūs taip jaučiatės? Ar kyla tokios mintys?
Liepa93 parašė:
Laba diena, sveikinimu visas mamytes kurios laukiasi ir jau susilaukė savo mažylių, jūs tikros supermamytės😊❤️
Juk 21 as amzius ir 40 ies metu zmogus yra jaunas! Ir 45 dar gimdo kam pavyksta pastoti, be jokiu dvejoniu jauskites labai laiminga ir isdidi!!
Liepa93 parašė:
Kaip tik sia tema kalbejau su mama, ji gimde pries 18 metu budama 40, zmones ziurejo kreivai, man dabar 40 as net neturiu minciu, kad as per sena :). As esu jaunas zmogus, as suaugau tik 35
Liepa93 parašė:
Liepa93 parašė:
Sveiki, tyliai džiaugiamės kartu su Jumis. Man 42, nėštumas taip pat ketvirtas, jaučiuosi jauna ir man visiškai neįdomi aplinkinių nuomonė. Puošiuosi ir vaikštau pilvelį atkišus išdidžiai. Vyras be galo džiaugiasi, vyresni vaikai palaiko, draugai palaiko, gal ir yra tokių kurie apkalba, bet mums neįdomu😅. Svarbu mes laimingi. Būkite laiminga ir Jūs ir džiaukitės. Tai Dievo dovana. Jaunos šeimos susiduria su nevaisingumu, būna įvairių problemų, neišeina pastoti. Linkiu lengvo laukimo ir lengvo gimdymo, mūsų stebuklai jau pakeliui ❤️❤️❤️. Dėl sunkumų pagimdžius girdėjau, kad tokiame amžiuje yra žymiai lengviau auginti, nes kitoks požiūris yra. Mamytės ramiau reaguoja į viską. Taip kad aukštyn galvą ir didžiuokites savimi ir savo šeima. 😊😍
6 testuotojų vertinimai
23 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai