Dovs parašė:
Nepadės 😂😂😂čia nebent mišias pats popiežius atlaikys, tada gal gal...
Einu rinkt auku kelionei pas popieziu ...
Dovs parašė:
Nepadės 😂😂😂čia nebent mišias pats popiežius atlaikys, tada gal gal...
Einu rinkt auku kelionei pas popieziu ...
Ingka parašė:
Einu rinkt auku kelionei pas popieziu ...![]()
Dovs parašė:
Tos žindytojos tokios agresyvios 😂😂😂tik pasakyk nezindysiu iskart supuola 😂😂😂
Man net įspėjimus siuntė, kad blokuos, užtai, jog pasakiau, kad nebruktų savo nuomonės kitoms....o aš net nesakiau, kad nežadu maitint...bus kaip bus ir dėl to galvos nesuku..pyksta kitos, kad nesapnuoju kaip žindysiu ir banint bando 😂 o man vienodai šviečia....
.Lėlytė. parašė:
Man net įspėjimus siuntė, kad blokuos, užtai, jog pasakiau, kad nebruktų savo nuomonės kitoms....o aš net nesakiau, kad nežadu maitint...bus kaip bus ir dėl to galv…
Tai ir as nesakiau, kad nezindysiu, gyniau kita moteri 😂bet gal ir nezindysiu, bus matyt ;)
Mane naivumas lb erzina...net su pirmu vaikeliu tokia naivi nebuvau...pasakoja, kaip sveikai maitinsis ir koks bus sveikas jų pienas......o, kad viską pirks iš maximos, nupurkšta su chemikalais ir tt..nesvarbu joms..knygą perskaitė, kad obuolys sveika, vadinas, sveika ir nesvarbu, kad viena chemija....jos taip knygoj skaitė ir tuo baigiasi mąstymas....ir nuomonių nepriima....kartais net graudu skaityt būna, kiek iliuzijų turi, ir net neįsivaizduoja, kaip gali nusivilt kai susidurs su realybe, susitraumuos ir vaiką sutraumuos su ta neracionaliai suvokiama sveiko gyvenimo fantazija...vaikus specialiai Akropoliuos ant suoliukų maitina, kad tik kiti matytų kaip jos žindo..šiaip ir aš nesu lb kukli, bet nei karto nebuvo reikalo traukt krūtį vidury Akropolio....pasimaitini namie ar kūdikių kambarėlyje ir mašinoje pamaitindavau jei nebūdavo kur...nesuprantu, kam tas perdėtas noras viešai vaizduot idealias žindančias moteris...čia kaip gėjai, jie turi irgi demonstruotis kitaip dar ne gėjais taps, taip ir čia, jei krūties vidury miesto netrauki, tai bloga mama...va, tas tai mane erzina lb...nėra tobulų mamų, ir mes tokios nebūsim..bet ne visos supranta....
.Lėlytė. parašė:
Mane naivumas lb erzina...net su pirmu vaikeliu tokia naivi nebuvau...pasakoja, kaip sveikai maitinsis ir koks bus sveikas jų pienas......o, kad viską pirks iš maxi…
Pritariu jums 200 proc. zindo iki treju metu savo jau beverciu pienu ir stebisi kodel vyrams slykscios patampa 😂
.Lėlytė. parašė:
Mane naivumas lb erzina...net su pirmu vaikeliu tokia naivi nebuvau...pasakoja, kaip sveikai maitinsis ir koks bus sveikas jų pienas......o, kad viską pirks iš maxi…
Prie ko čia homoseksualai? Jie demonstruojasi, nes negali sukurti santuokos ir valstybė jų nepripažįsta, o jie nori įtvirtinti santykius kaip ir heteroseksualai. Neįžvelgiu paralelės. O kad krūtis išsitraukia Akropoly tai man asmeniškai širdies neskauda, nu ir kas 😁 galbūt tos moterys nenori naudoti čiulptukų ir kitų raminančių priemonių, kaip ir jūs nenorit maitinti vidury prekybos centro.. Jeigu nenorit pastebėt, tai ir nepastebėsit. Nu as nepiktai 😁 bet apie homoseksualus atvirai tikrai nesutinku...☺
Čia buvo palyginimas.....dėl maitinimo man ir dzin, bet eina pro šalį vyrai ir nežino, kur dėti akis, o ypač pagyvenę, juk jiems tai nepriimtina....paaugliai eina....žindymas yra lb intymus dalykas, ir į tą intymimumą ne visiem yra malonu žiūrėti, nepatogu...juolab ,juk yra tam skirtos vietos, ypač prekybcentriuose....norint, kad gerbtų tave, reikia gerbti kitus....
.Lėlytė. parašė:
Čia buvo palyginimas.....dėl maitinimo man ir dzin, bet eina pro šalį vyrai ir nežino, kur dėti akis, o ypač pagyvenę, juk jiems tai nepriimtina....paaugliai eina..…
Rudeni skridau, tai moteris viduryje lektuvo stovedama maitino, tai net man buvo nepatogu.
13 testuotojų vertinimai
16 testuotojų vertinimai
15 testuotojų vertinimai