apelsinka parašė:
Jus irgi buvot pas skirmantaite? Superine gydytoja![]()
gera gydytoja
apelsinka parašė:
Jus irgi buvot pas skirmantaite? Superine gydytoja![]()
gera gydytoja
uragan parašė:
nedare man tokiu tirimu paeme is venos krauja ur viskas ka as zinau ka su tuo krauju darys..
o ka su krauju daro?
as tikiu, kad nedare, nes tai NEIMANOMA! bet tu grieztai sakei, kad darys tau juos! tai kaip cia? sedi ir susigalvoji pati? tai tu fantazuok, rasyk savo fantazijas i uzrasine, gera pasaka gal iseis, bet nerasyk viesai! nes paskaicius nezinai, juoktis, ar verkti!
uragan parašė:
nedare man tokiu tirimu paeme is venos krauja ur viskas ka as zinau ka su tuo krauju darys..
Wajetus tu gal nors pasiskajtyk ka tu rasius temose o paskuj cia rasyk ajskiai rasej kad paeme krauja ir itaria dauno sindroma ir db kaj tu pati sakej dur adata i pilwa tikslej pasakys..tu pasakyk koks tikslas bwo 5 saw kaj dar net sirdele neplaka tirt nuo dauno sindromo kaj tokiu lajku net niekas dl tokios ligos netiria
As galiu pasakyti taip-kai porma karta atejau pas skirmantaite,pasakiua kad nestumo testas teigiamas.po savaites ji mane uzrase echoskopijai paziuret ar yra nestumas,ar viskas gerai ir t.t. ir ji mane sodino ant to vadinamo lektuvo eme tepineli...veliau po savaites kai padare echoskopija paskyre padaryt kraujo tyrimus-bendra,ziv,sifil ir kraujo grupe ( berots tokie) ir jokiu genetiniu tyrimo ji nedaro....
ILONA@D parašė:
uragan o kaip tiek turi laiko bendraut td,nes mazas lelis demesio reik,namu ruosa ir jei pas daktare leki![]()
siuo metu gulim dar lovoj neseniai pavalgem... Turiu nes mano panele daznokai vartosi lovytei viena su zaisliukais,arba buna ant keliu jei sedziu prie pc,bet deja musu pc uzgeso amziams tai naudojames tel...
apelsinka parašė:
As galiu pasakyti taip-kai porma karta atejau pas skirmantaite,pasakiua kad nestumo testas teigiamas.po savaites ji mane uzrase echoskopijai paziuret ar yra nestuma…
man taipogy taip dare ka as zinau nuo ko ten eme,nu zodziu... Nesigilinsiu
uragan parašė:
man taipogy taip dare ka as zinau nuo ko ten eme,nu zodziu... Nesigilinsiu
tai tu cia pati susigalvojai, kad del ds? tai taip ir sakyk
kaip ir priejom isvados
del dauno ir kitu genetiniu ligu tyrimai buna apie15-17 savaite pries tai istyrus echoskopu
Ir tai dar sprendzia neviena gyd o dviese net tryse,dazniausia toki tyrima daro virs 35 turincioms nesciosioms.o ant "lektuvo" jau senu senai nesodina tikrint nestumui,bent su vidiniu echoskopu ir tai nepirmas savaites .
Girl-boy parašė:
del dauno ir kitu genetiniu ligu tyrimai buna apie15-17 savaite pries tai istyrus echoskopu
jau viskas, kaip ir aisku. jai tiesiog paeme krauja tyrimams, o toliau jau prasidejo fantazijos...
7 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai