irina1994 parašė:
aha jai nesidomesi iseina tai pieno nebus???nu juokinga net klausyt pasakos cia :DDD
NESIDOMESI ,PIENO NEBUS
irina1994 parašė:
aha jai nesidomesi iseina tai pieno nebus???nu juokinga net klausyt pasakos cia :DDD
NESIDOMESI ,PIENO NEBUS
Saulyte Busiu parašė:
![]()
![]()
Toj bus israstos gal Ekologiskos mamos temele
![]()
![]()
nes cia tiek daug zinanciu ,kad oj , gerai kai tu laiminga ,vaikelis laimyngas ,visi pavalge ,priv…
kazkada pasakiau, kad mano mergaitei nebuvo diegliuku, tai irgi gavau velniu kad nestebiu vaiko
irina1994 parašė:
nesamones raso cia kai kurioso ka daryt kai nera savo pieno??? misinukas chemija visa kita chemija.... tai ka vaikeli badu marint???
aga kova uz buvi
, cia kai tais laikais, moterys siena kraudamos pasigimdo ir toliau eina dirbt
jelen parašė:
na tam ir yra tema "pasipykim", kad viena kita pultu :D, nors kur tik prisijungiu visur tas pats, pasakai problema ir ATAKUOJAM neismanele![]()
Ce ne tai ,kad pasipykt ,bet pasijuokt daugiau sakyciau
irina1994 parašė:
nesamones raso cia kai kurioso ka daryt kai nera savo pieno??? misinukas chemija visa kita chemija.... tai ka vaikeli badu marint???
Laaaabai mazas % moteru,tikrai neturinciu pieno. Taip kad geriau patylekit
gretauskius parašė:
Laaaabai mazas % moteru,tikrai neturinciu pieno. Taip kad geriau patylekit![]()
jelen parašė:
kazkada pasakiau, kad mano mergaitei nebuvo diegliuku, tai irgi gavau velniu kad nestebiu vaiko![]()
![]()
mano vaikui irgi nebuvo diegliuku
o jei ka suvalgydavau netinkamo ir pusdavo pilvuka (gal pora kartu) tai duodavau arbatytes
jelen parašė:
kazkada pasakiau, kad mano mergaitei nebuvo diegliuku, tai irgi gavau velniu kad nestebiu vaiko![]()
![]()
Kazin ,ar kokia ismintinga mamyte duos mums velniu
busim isvadintos neismanelem ir t.t. kad nepriziurim savo angeliuku .
gretauskius parašė:
Laaaabai mazas % moteru,tikrai neturinciu pieno. Taip kad geriau patylekit![]()
atsiprasau, o tai kaip atskirt ar tu priklausai mazam % ar esi neapsiskaicius?
10 testuotojų vertinimai
16 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai