2024.06.26 09:35 (prieš 1 m.)
Mėtameškinija parašė:
Šiandien prasidėjo trečia savaitė kaip bandau susitvarkyti rytinį cukrų. Deja, šiandien rytą mačiau aukščiausią ryto rodiklį 5,9... Bandžiau nusimaudyti, palaukti 3…
Aš asmeniškai negaliu valgyti prieš miegą, jei pavalgau tai ryte būną 5,4. Mano paskutinis valgymas 19h paskui tik vanduo. Po vakarienės paguliu 30min, nes po dienos darbų labai pavargusi būnu. O paskui einu pasivaikščioti ir einu min 5000žingsnių, ankščiau būdavao daugiau, dabar truputi sunku daugiau nueiti. Savaitgaliais 15000 žingsnių praeinu, bet per kelis kartus. Eidama butinai turiu vandens ir per vakarį pasivaikščiojimą išgeriu apie 0,5l. Gryžus padarau valgyti kitai dienai, tada dušas ir miegoti. Truputi vėlokai nueinu miegoti, kitaip nesigauna. Tai darbo dienomis cukrus 5,0-5,4 dažiausiai max 5,2 buna, o savitgaliais 4,8-5,0. Tai aš žinau, kad man miego trūkumas yra. Bet kol dirbu, o dirbu nuo 7,30, cukrus bus ant ribos, nieko nepakeisiu. Norint ankščiau miegoti nueiti turiu arba neiti pasivaikščioti arba negaminti valgyti. Vyras būna dienų kai pagamina, bet jis labiau mėgsta desertus gaminti, kurių dabar esu atsisakiusi