Pipirelis parašė:
Mano endokrinologė serga, skambino sesutė. Palinkėjo toliau ridentis lengvai iki galo🥲🤣 va kokia priežiūra. Po mėnesio jau lyg pati gyd.skambins.![]()
Labai gerai, reikia džiaugtis tik!
Dažniausiai gestaciniu diabetu moterys suserga 24–28 nėštumo savaitę, tačiau naujų diabeto atvejų gali būti fiksuojama ir bet kuriuo kitu metu. Skaityti
visą straipsnįPipirelis parašė:
Mano endokrinologė serga, skambino sesutė. Palinkėjo toliau ridentis lengvai iki galo🥲🤣 va kokia priežiūra. Po mėnesio jau lyg pati gyd.skambins.![]()
Labai gerai, reikia džiaugtis tik!
Pipirelis parašė:
Po kiekvieno maisto nesiekia? Ar tik ryte? ☺️
Saulute7777 parašė:
Po kiekvieno maisto nesiekia? Ar tik ryte? ☺️
Po maisto man matuotis bendrai nereikia ir tik kartą savaitėje ryte. Bet pasimatuoju kas rytą ir po maisto kartais, kai kažko keisto suvalgau, sugriešinu žodžiu
Sugriešinau ir aš šiandien, po darbo parlėkiau alkana, po ranka papuolė nedidelis bananas. Sukirtau. Tada vedžiodama šunį nusipirkau ledų, nuo jų man nešaudavo cukrus virš normos, parpėdinau lėtai namo, po valandos 8,2. Išėjau išvaikščioti cukraus, ėjau sparčiu, bet man patogiu žingsniu, po 2 val. 3,9... jau per žemas. Tik įdomu, galėjau čia su tuo savo miksu bananai + ledas užsikelti, ar tiesiog su daugiau savaičių mažiau toleruoju cukrų?
Mėtameškinija parašė:
Sugriešinau ir aš šiandien, po darbo parlėkiau alkana, po ranka papuolė nedidelis bananas. Sukirtau. Tada vedžiodama šunį nusipirkau ledų, nuo jų man nešaudavo cukr…
Po aukštesnio dažnai krenta į žemesnį. Mixas savo davė, per kartą per daug angliavandenių.
Aš irgi sugriešijau vakar, taip užsinorėjau traškučių, cukrus kurį laiką normalus buvo, bevažiuojant namo šiek tiek pakramsnojau. Po valandos pasimatavau, susinervinau, išmečiau tą poką, kad daugiau ranka nekiltų.
Ermelinda parašė:
Po aukštesnio dažnai krenta į žemesnį. Mixas savo davė, per kartą per daug angliavandenių.
Ačiū, visada taikliai pakomentuojat 🙂 ilgą laiką tvarkantis, kiek pameti rutiną ir tie nematyti skaičiai kaip išmuša iš vėžių, lyg tarakoną būčiau pamačius 😀
Aš rytą irgi truputį susinervinus pradėjau, visada suvalgydavau 8 migdolus arba stiklinę kefyro išgerdavau kažkus pusvalandis prieš einant miegot ir viskas būdavo gerai. Aišku vakarienei valgiau salotų ir kugelio gabalėlį, bet cukraus tai neužkėlė. Ryte pasimatuoju 5,3.. nemačiau rytinio tokio dar niekada. tai dabar nebežinau jau, bandysiu šįvakar vakare kokių salotų valgyt ir kefyro gert, ir rytoj matuotis, gal pasikeis.
Utopija parašė:
Aš rytą irgi truputį susinervinus pradėjau, visada suvalgydavau 8 migdolus arba stiklinę kefyro išgerdavau kažkus pusvalandis prieš einant miegot ir viskas būdavo g…
Žinokit gali būti, kad bulvės čia pasidarbavo biški. Su savo endukronologe kalbėjau, kai bandžiau be insulino rytinius suvaldyti, tai minėjo, kad bulvių vakare būtų gerai privengti, jos greitai cukraus neužkelia, bet po truputį kelia ir užsibūna organizme 🙂 Tikėtina, kad dėl kugelio ir šoktelėjo. Nedaug, bet vis tiek.
Utopija parašė:
Aš rytą irgi truputį susinervinus pradėjau, visada suvalgydavau 8 migdolus arba stiklinę kefyro išgerdavau kažkus pusvalandis prieš einant miegot ir viskas būdavo g…
Kad hormonai rytinius įtakoja
aš labai savęs nekarčiau už tai. Pasimatuot reikėjo po dar 5 min ir pažiūrėt kaip laikos rezultatas
4 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai