Julia parašė:
O kurioje poliklinikoje buvote?
Centro poliklinikoj
Julia parašė:
O kurioje poliklinikoje buvote?
Centro poliklinikoj
Quatra parašė:
Centro poliklinikoj
Tai eikite pas Mackelienę geriau. Lankausi pas ją, esu patenkinta. O buvus pas Augulienę, tai tikrai nerekomenduoju, ir vieną kartą pas Maksimavičienę, tai kažkaip irgi nepatiko vizitas. Dar Balčiūnienė labai gera, bet vieną kartą tik į savaitę ten dirbą.
Julia parašė:
Tai eikite pas Mackelienę geriau. Lankausi pas ją, esu patenkinta. O buvus pas Augulienę, tai tikrai nerekomenduoju, ir vieną kartą pas Maksimavičienę, tai kažkaip …
Aha, aš pas Auguliene prieš tai ėjau, tai per nėštumą tikrai sakiau neisiu. O tai jei man dabar paskyrė sekantį vizitą Maksimavičienė ir ateiti pas ją su tyrimais, tai tiesiog persiregistruoti pas Mackeliene ir pas ja eiti su tyrimais?
Quatra parašė:
Aha, aš pas Auguliene prieš tai ėjau, tai per nėštumą tikrai sakiau neisiu. O tai jei man dabar paskyrė sekantį vizitą Maksimavičienė ir ateiti pas ją su tyrimais, …
Manyčiau kad taip, neturėtų kilti bėdu. Pasakykite kad norite jog ji prižiūrėtų jūsų nėštumą ir sekančiis vizitus jau gydytoja pati pasakys kada ateiti.
Puke22 parašė:
Sveikos, kur siauliuose kreipetes del nepastojimo? Pirma visus turimus daretes pas gine? Ar kazkur tiesiog kreipetes... esu ant tiek jau pasimetusi kad nebezinau ne…
Sveika, po 5 metų laukimo man padėjo pastoti I. Mackelienė. Jos dėka turiu mergaitę
Julia parašė:
Tai eikite pas Mackelienę geriau. Lankausi pas ją, esu patenkinta. O buvus pas Augulienę, tai tikrai nerekomenduoju, ir vieną kartą pas Maksimavičienę, tai kažkaip …
Sveika, o Mackelienė prižiūri nėštukes? Nes kai pas ją lankiausi prieš 5 metus privačiai ir padėjo pastoti, sakė po to, kad nėštukių neprižiūri, tai teko keisti gydytoją. O kaip dabar? Gal kažkas pasikeitė? 🙂
arame parašė:
Sveika, o Mackelienė prižiūri nėštukes? Nes kai pas ją lankiausi prieš 5 metus privačiai ir padėjo pastoti, sakė po to, kad nėštukių neprižiūri, tai teko keisti gyd…
Būtent nėštumą mano dabar ir prižiūri, bet einu ne privačiai o į valdišką polikliniką😊
Sveikos, kur šiauliuose kokybiškai dar privačiai daro echoskopa 18-20sav? Lankausi pas Stasiūnaite,viskas su ja gerai bet dabar kažkur pastrigusi ji,turėjo užregistruoti mane į MVK echoskopui nes anot jos senojo bokšto klinikoje įranga ne tokia gera,bet nesulaukiu jokios informacijos. Sake ji susisiekti jeigu ką susisiekti su ja,susisiekiau pirmadienį, sakė gerai užregistruos ir gausiu sms,bet iki šiol nieko..artėja šventės bus išeiginės o man realiai jau sausio 3d baigsis 20 savaite tai bijau kad nebespėsiu nueit ir MVK..gal kam panašiai buvo kur ėjot kitur privačiai? Ačiū
4 testuotojų vertinimai
20 testuotojų vertinimai
25 testuotojų vertinimai