HCG esant negimdiniam nėštumui

Komentuoti
  1. 1 m. 9 mėn.

    2018.06.05 21:05 (prieš 8 mėn.)

    Sveikos mielosios, padėkite su tokiu klausimu. Mano paskutinės mėnesinės buvo balandžio 27d. ciklas trunka apie 32-33 dienas, kitos turėjo buti kažkur gegužės 28 d. gegužės 30 dieną nesulaukus mėnesinių padariau testą, testas teigiamas, nepatikėjau iškart tai padariau dar kitą dieną ir vis tiek teigiamas, dar ir vakar (06.04) dėl viso ko padariau irgi teigiamas, bet buvo neramu, kad tepa krauju tai nuskubėjau pas ginę, jinai pasakė, kad gimdoje nieko nemato, nes gali būti, kad mažai laiko praėjo, bet užmatė kažką dešiniajame kiaušintakyje, tai liepė padaryti hcg, tai buvo 195 tik nepasakė kokie ten matavimo vienetai, dariau klaipėdoje respublikinėje. Nesuprantu, kaip skaičiuoti nėštumo laikotarpį, pagal programą telefone mano ovuliacija būna kažkur 16-18d. nuo pirmos mėn.d. tai turėjo buti gegužės 12-15d. galite padėti nustatyti kokia savaitė ir ar normalus tas hcg, nes davė suprast, kad negimdinis nestumas, teks laukti savaite kol is naujo patikrins hcg, jau visas asaras praverkiau, nesulauksiu as to pirmadienio

  2. 2018.06.05 21:11 (prieš 8 mėn.)

    zaneta93 parašė:
    Sveikos mielosios, padėkite su tokiu klausimu. Mano paskutinės mėnesinės buvo balandžio 27d. ciklas trunka apie 32-33 dienas, kitos turėjo buti kažkur gegužės 28 d.…

    Labai užjaučiu, kad žinios nedžiugios. Bet man kelia nerimą, kad jūs su negimdinio nėštumo įtarimu išleidžia į namus gal jūs kreipkitės pas kitą gydytoją! Nes savaitę laukti, mano nuomone, yra pavojinga. Pagal mm jum dabar 5-6 sav...

    3
  3. 2018.06.05 21:14 (prieš 8 mėn.)

    TylusLaukimas parašė:
    Labai užjaučiu, kad žinios nedžiugios. Bet man kelia nerimą, kad jūs su negimdinio nėštumo įtarimu išleidžia į namus gal jūs kreipkitės pas kitą gydytoją! N…

    Nematys ir kitas gydytojas, nes dar per anksti matyti.

  4. 2018.06.05 21:19 (prieš 8 mėn.)

    zaneta93 parašė:
    Sveikos mielosios, padėkite su tokiu klausimu. Mano paskutinės mėnesinės buvo balandžio 27d. ciklas trunka apie 32-33 dienas, kitos turėjo buti kažkur gegužės 28 d.…

    labai didele uzuojauta,jeigu pasitvirtins,jog negimdinis. Ir negalima delsti,jeigu taip. Man paciai buvo negimdinis nestumas,taciau hcg augo labai graziai ir iki 7000 su virsum,kol truko kiausintakis. 😟😟😟

  5. 2018.06.05 21:24 (prieš 8 mėn.)

    Ema.. parašė:
    Nematys ir kitas gydytojas, nes dar per anksti matyti.

    Tokiu metu gimdoje jau matosi puslytė. Jei nesimato nieko gimdoje, o „užmatė kažką dešiniajame kiaušintakyje“ tai tik jau ne savaitę laukti reikia. Todėl ir siūlau eiti pas kitą gydytoją, nes kaip mini irstul, laukti yra pavojinga.

  6. 2018.06.05 21:24 (prieš 8 mėn.)

    zaneta93 parašė:
    Sveikos mielosios, padėkite su tokiu klausimu. Mano paskutinės mėnesinės buvo balandžio 27d. ciklas trunka apie 32-33 dienas, kitos turėjo buti kažkur gegužės 28 d.…

    Bandžiau perskaičiuoti dienas atsižvelgiant į jūsų ciklą ir štai kas gaunasi.
    195 hcg yra 4+1- 4+2 savaitės, kai ciklas yra 28 dienos. Kai jūsų ciklas 32-33, toks hcg jums turėtų būti apytiksliai gegužės 30- birželio 1 d, atsižvelgus į jūsų ov datą ir duodant paklaidą implantacijai. Taigi hcg dydis yra geras, jei tyrimas darytas apytiksliai nurodytom dienom (šiaip dar didesnę paklaidą galima daryt dėl implantacijos laiko), ir kol kas per anksti braukti ašaras.
    Gydytoja kol kas nematys nėštumo (tiek kiaušintaky, tiek gimdoj), kol nepaaugs hcg bent iki 1000-2000 hcg, o gal ir daugiau, jei aparatas nejautrus. Tai, kad gali būti įtariamas negimdinis ir nieko nėra kurį laiką daroma yra įprasta praktika, nes laukiama įrodymų apie nėštumą - jie atsiranda užkilus hcg iki nurodyto dydžio, ir jei nėštumas ne vietoje iš karto imamasi veiksmų, kad neplyštų kiaušintakis ir nebūtų kt komplikacijų.
    Jums dar anksti pergyventi, nes su tokiu hcg gyd dar nelabai galėjo matyti net ir negimdinio nėštumo kiaušintakyje.

    4
  7. 1 m. 9 mėn.

    2018.06.05 21:26 (prieš 8 mėn.)

    TylusLaukimas parašė:
    Labai užjaučiu, kad žinios nedžiugios. Bet man kelia nerimą, kad jūs su negimdinio nėštumo įtarimu išleidžia į namus gal jūs kreipkitės pas kitą gydytoją! N…

    5-6 savaitė? o jei įvyko apvaisinimas pagal mane kažkur gegužės 15d. tai ne nuo jo reikia skaičiuoti, nejau nematytų 5-6 savaitę to nėštumo? nes sakė hcg žemesnis nei turi buti, bet ne toks ir mažas reikia laukti kol nėštumas tipo pasimatys ir hcg pakartoti

  8. 1 m. 9 mėn.

    2018.06.05 21:28 (prieš 8 mėn.)

    Ema.. parašė:
    Bandžiau perskaičiuoti dienasatsižvelgiant į jūsų ciklą ir štai kas gaunasi.

    kas jums gavosi?

  9. 2018.06.05 21:28 (prieš 8 mėn.)

    zaneta93 parašė:
    5-6 savaitė? o jei įvyko apvaisinimas pagal mane kažkur gegužės 15d. tai ne nuo jo reikia skaičiuoti, nejau nematytų 5-6 savaitę to nėštumo? nes sakė hcg žemesnis n…

    Skaičiuojasi nuo paskutinių mm. Mano labai panašiai laikas, paskutinės mm buvo balandžio 28,man dabar 5 sav +2 d. Negaliu labai lyginti, nes skirtingos laboratorijos, bet 31cd hcg buvo 185.

  10. 1 m. 9 mėn.

    2018.06.05 21:31 (prieš 8 mėn.)

    Irstul parašė:
    labai didele uzuojauta,jeigu pasitvirtins,jog negimdinis. Ir negalima delsti,jeigu taip. Man paciai buvo negimdinis nestumas,taciau hcg augo labai graziai ir iki 70…

    as jau kažkai susitaikiau su tą mintim todėl ir nenoriu tiek laukti, nes bandėm virš metų, su mano policistinėm kiaušidėm tai ne taip ir lengva, kai pamačiau teigiamą testą tai verkiau iš liūdesio, nes įtariau kažką blogo...

Žinutės parašytos:

Naujas komentaras