Karolina12345 parašė:
Ačiū už atsakymą, ar LIT daro prieš FET ar tada jau nelabai tas LIT gali padėti?
Man darė 2 kartus prieš fet ir dar visokių tyrimų, sekė vit d ir feritiną ir pan
po to kai pastoji ir širdelę išgirdau darė.
Manoma, kad apie 20 proc. nevaisingumo atvejų susiję su imuninės sistemos funkcionavimu. Skaityti
visą straipsnįKarolina12345 parašė:
Ačiū už atsakymą, ar LIT daro prieš FET ar tada jau nelabai tas LIT gali padėti?
Man darė 2 kartus prieš fet ir dar visokių tyrimų, sekė vit d ir feritiną ir pan
po to kai pastoji ir širdelę išgirdau darė.
son3 parašė:
Man darė 2 kartus prieš fet ir dar visokių tyrimų, sekė vit d ir feritiną ir panpo to kai pastoji ir širdelę išgirdau darė.
O jūsų KIR tyrimo atsakymai AA? Ar gali LIT daryti bet kam - nesvarbu KIR atsakymai? Nepykite, prašau, kad tiek klausinėju, tačiau čia gydytojai tiek mažai pataria, o apie šią procedūrą išvis tik forume sužinojau
son3 parašė:
Lit paima arba donoro arba vyro kraują, ten atskiria kažkurią dalį kraujo ir tau kaip skiepą arba alergeną suleidžiamums pavyko tik su Lit🙈 šiaip Bykova keista …
Ar jūs tik pas B lankėtės? O gal bandėt ir pas Karpenko? Aš kol kas vis dar su Karpenko ieškau kabliukų, bet ji vis sako su manim viskas gerai, neranda priežasčių, bet sako, kad nereikalingas IVF. Kas dar neišbandyta tai šie KIR, HLAC, cross match, vyro spermos išsamus paketas. Tai noriu viską padaryt, ką logiška padaryt, ir grįžt pas K.
Kiek rašo merginos, B pagrinde tik rusiškai bendrauja, tiesa? Būtų mum be šansų susikalbėt tada 🙄
Karolina12345 parašė:
Supratau, ačū! Bet turbūt tik Latvijoje tai daro?
Gyd Darinskas, Vilniuje klinikoje Innovita daro LIT. Kaip tik dabar mes leidžiamės 🙂 KIR nei iš kraujo nei iš gimdos nesidariau, bet visi požymiai rodo kad mano bėdos imuninės. Nežinau, kiek skaičiau ir domėjausi, susidarė įspūdis kad vis tiek gydymas tik su LIT būtų (cikloferonas, imunoglobulinas, transferiai mums nepadėjo) tai nemačiau prasmės tęst toliau su tais tyrimais ir leist pinigus, geriau pataupyt pačiam gydymui.. Imunitetas susiformuoja per maždaug 60 dienų, tai reiktų pasiplanuot ir pasidaryt dar gerokai prieš IVF/FET 🙂
son3 parašė:
Man darė 2 kartus prieš fet ir dar visokių tyrimų, sekė vit d ir feritiną ir panpo to kai pastoji ir širdelę išgirdau darė.
O galima paklaust kokios jūsų bėdos iki tol buvo? Aš taip norėčiau tikėt kad pagaliau šitas mums padės 😔
sausainis parašė:
Ar jūs tik pas B lankėtės? O gal bandėt ir pas Karpenko? Aš kol kas vis dar su Karpenko ieškau kabliukų, bet ji vis sako su manim viskas gerai, neranda priežasčių, …
Aš buvau pas Karpenko, ji peržiūrėjo visus mano tyrimus ir pan ir pasakė kad man pagalbos nereikia nebent cikloferoną susileisti
man rado NK28, kir aš nesityriau nes vis tiek tas pats gydymas Lit.. nusprendžiau kad nešvaistysiu pinigų.. aš turiu daug diagnozių.. policistines, mthfr mutacija, leiden mutacija ir imuninį nevaisingumą.. Bykova taip kalba tik rusiškai, vežėmės anyta.. tai reiktų vertėjo.. po to aš su ja bendravau email, ji išsiversdavo per translate
ir viskas buvo ok
nežinau kaip dėl tų tyrimų, nes tada dar jų nebuvo, ir klausimas kiek jie tikslus.. būtų įdomu pamatyti kokį mokslinį straipsnį ar kažką.. kad tikrai jais tikėti.. Lit visam pasaulį daro, jis ekspeentinis gydymas
bet ko nesiimsi dėl svajonės
Ocean Ni parašė:
Matau diskusija dėl KIR buvo. O kokie požymiai, kad gali būti čia bėda? Ar tiesiog darotės, tam, kad atmesti ? Tiesiog nėra pigus tyrimas, pati galvoju, ar mano atv…
Prie Kir kiek suprantu, kad gali gimda bloguoti vaisiaus kraujotaką ar kažkas panašaus.. ir sustoja širdelė arba neleidžia jai užplakti.. pataisykit jei klystu. Bet vis tiek Lit arba imunoglobulinai kiek suprantu..
son3 parašė:
Prie Kir kiek suprantu, kad gali gimda bloguoti vaisiaus kraujotaką ar kažkas panašaus.. ir sustoja širdelė arba neleidžia jai užplakti.. pataisykit jei klystu. Bet…
Tai gali pastoti, bet po to nesėkmingai baigtis su KIR, ar gerai supratau? Na skamba rimtai...
Ocean Ni parašė:
Matau diskusija dėl KIR buvo. O kokie požymiai, kad gali būti čia bėda? Ar tiesiog darotės, tam, kad atmesti ? Tiesiog nėra pigus tyrimas, pati galvoju, ar mano atv…
Aš noriu daryti tik tam, kad atmesti. Pas mane Leidenas, nors pats krešumas geras, skydliaukė suvaldyta su Novotyraliu, nors ir ten didelės bėdos nebuvo. Jokių LPL, spermograma ideali. Cikloferono kursas praeitas, bandėm progesteroną, geriu transferius ir dar visokių papildų, ką K prirašius. Nėra jokio kibimo >1.5 metų, o hormonų tyrimai geri. K sako, kad seniai turėjau būt pastojus. Ieškau kabliukų, nes man vis kartojama, kad viskas gerai
12 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai