Spyglys24 parašė:
Aš dėl to ir klausiu, nes pamenu drauge gimdė santarose ir sake, kad mokėjo už genetinį tyrimą 🤔
Tai nuo 4 tiria nemokamai, o nuo dar 30 reikia primokėti apie 73€. Tik žinau, kad Santarose, o va kaip Klinikose nežinojau.
Eivenių g. 2, KaunasSpyglys24 parašė:
Aš dėl to ir klausiu, nes pamenu drauge gimdė santarose ir sake, kad mokėjo už genetinį tyrimą 🤔
Tai nuo 4 tiria nemokamai, o nuo dar 30 reikia primokėti apie 73€. Tik žinau, kad Santarose, o va kaip Klinikose nežinojau.
Deina9 parašė:
Tiria Santariškės, bet kraują paima Kauno klinikose. Tiesiog galit dar iki gimdymo sumokėti ir užsakyti ta tyrimą, o jau kai ateis imt kraujo pasakot kad norėsite išplėstinio, jie ten tiesiog pas save sistemoje turi atitinkamai pažymėti ir tiek. Tyrimo atsakymus gausite jau kai busite namie, tiksliau sakant jei jau randa kažką, tada susisiekia, o jei nieko nerasta, tai tegaunate info kad atlikta ir nieko nerasta.
Spyglys24 parašė:
Sveikinu 🥰 kaip viskas praėjo?
Ačiū, sunkiai, jau sakiau pasiimkit vaiką aš einu po mašinom lįsti kai skausmas buvo žiaurus. Epidurui nespejau, nes labai greit atsiverinejo kaklelis ir gimdžiau naudojant dujas... dabar pametem 400 gramų svorio tai šiandien dienai paliko bet pridėjo mišinio. Labai norėtųsi ryt jau keliauti namo, tačiau nežinau kaip buna kai paskiria mišinį... :/
Usne123 parašė:
Ačiū, sunkiai, jau sakiau pasiimkit vaiką aš einu po mašinom lįsti kai skausmas buvo žiaurus. Epidurui nespejau, nes labai greit atsiverinejo kaklelis ir gimdžiau n…
O pienelio pas jus ar atsirado? Krūtys kietesnes? Mes ir buvom 400 nukrite tsi 4 paras gulejom kol pradejo augti svoris ir tada išleido.
mururu parašė:
Tiria Santariškės, bet kraują paima Kauno klinikose. Tiesiog galit dar iki gimdymo sumokėti ir užsakyti ta tyrimą, o jau kai ateis imt kraujo pasakot kad norėsite i…
Ačiū už informaciją!😃
dytee parašė:
O pienelio pas jus ar atsirado? Krūtys kietesnes? Mes ir buvom 400 nukrite tsi 4 paras gulejom kol pradejo augti svoris ir tada išleido.
Ne minkštos :/
Spyglys24 parašė:
Nu gal kas pagimdet? 🥳🤗
Skatins šeštadienį. 🙂 Paguldyta nuo vakar. 😂 Pabodo jau.
Kloja1993 parašė:
Skatins šeštadienį. 🙂 Paguldyta nuo vakar. 😂 Pabodo jau.
O kodėl tik šeštadienį skatins? 🤔🤔
Bražkė parašė:
O kodėl tik šeštadienį skatins? 🤔🤔
Nes eilė... 😶
5 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai