tik dabar pamačiau - mūsų angelas pakeitė pavadinimą????
per tv8 rodo nežiniuką
mano pupos uogos ir dar tėvelis žiūri
na kažkaip neteko pirkti to mišinio, bet jei sakai, kad skanu... reiks pabandyti
inetukas12 parašė:
tik dabar pamačiau - mūsų angelas pakeitė pavadinimą????per tv8 rodo nežiniuką
mano pupos uogos ir dar tėvelis žiūri
![]()
![]()
na kažkaip neteko pirkti to mišinio, bet jei sakai, kad skanu... reiks pabandyti
![]()
joa, pasikeiciau jau siandien apie pietus....
Nu zinok tikrai verta pabandyti, aisku naminiu niekaip neatstos, bet.... man patiko..
O ir tai naminius bedarant reik bulves isvirt, sutrint, dataikyti kiek krakmolo, miltu ar dar ko idet. O cia 3 min. kol uzmaisai. ir 5-7 min pabrinksta ir vuole. Darai tai ka nori
ot blem naidut o as pamirsau paziuret ka mani...per reklama tai maciau kad lb graze mergyte rodyt turejo nemaciau
as tu akciju ziuret negaliu nes bliaunu visalaika
del neapsilankanciu zmoniu na as manauy kas tikrai nori nors 5min randa i diena bent jau pasisveikinti arba i sav nors karteli uzbegti sugeba kai yra noro
as ir nevisada galejau cia but bet paskutiniu metu galiu dazniau nes su vaiku tetukas vis buna nori sustiprinti rysi
tai cia prisesti turiu daugiau laiko,,o seniau ir tik paskaitydavau kazka truputi parasai ir vel manes nera...manau kai noras yra galima viskas
kristukeee parašė:
ot blem naidut o as pamirsau paziuret ka mani...per reklama tai maciau kad lb graze mergyte rodyt turejo nemaciauas tu akciju ziuret negaliu nes bliaunu visalaika
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
del neapsilankanciu zmoniu na as manauy kas tikrai nori nors 5min randa i diena bent jau pasisveikinti arba i sav nors karteli uzbegti sugeba kai yra noro![]()
![]()
as ir nevisada galejau cia but bet paskutiniu metu galiu dazniau nes su vaiku tetukas vis buna nori sustiprinti rysitai cia prisesti turiu daugiau laiko,,o seniau ir tik paskaitydavau kazka truputi parasai ir vel manes nera...manau kai noras yra galima viskas
![]()
![]()
![]()
Pilnai pritariu tau....
Tikintis_Angelas parašė:
Pilnai pritariu tau....![]()
![]()
tikiuos neuzsipuls manes kai taip parasiau
bet nu kartais patylet nemoku
buna aisku ir man nekalbadieniu, laiko trukumas, neturejimas ka pasakyt...buna visko...bet nugi blemba as negaliu be jusu
kristukeee parašė:
tikiuos neuzsipuls manes kai taip parasiaubet nu kartais patylet nemoku
![]()
![]()
buna aisku ir man nekalbadieniu, laiko trukumas, neturejimas ka pasakyt...buna visko...bet nugi blemba as negaliu be jusu![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
pupa
sakai teisybę
aš tai neturiu ką šiandien pasakyti ,bet iš įpročio čia prisėdu ir parašau NIEKO
bet neišnykau dar... kas nori - tas ir būna čia, jei kuri sugrįžtų, bendrautume kaip ir anksčiau
kai kurių tikrai trūksta...
prisivalgėm blynų, aptingau... dar Justina "tinginių "pyragą iškepė - na iš pokelio tą
visai skanu man jie... kažkaip anksčiau nepatiko, bet darydavo su aliejum, dabar su sviestu daro - skaniau, tik kad trupa labai...
ech, eisiu praustis ,pagulėsim lovytėj su abiem pupom... nepletkykit daug, o tai apskui visą rytą skaitysiu
oi, kristukeee, kokie meilės prisipažinimai
Sigita, labai tinkamas tavo "nikas"
Aš sugalvojau kaip saviškį prisivilioti namo
sakau jei grįši ant 9 (ir būtinai nevėliau) padarysiu pienišką bananinį kokteilį, kuriuos jis laaaabai mėgsta, o ir man toks desertas bus visai į naudą
tai žiūrėsim kaip čia bus, suveiks ar nelabai
monikiukkass parašė:
oi, kristukeee, kokie meilės prisipažinimai![]()
![]()
![]()
Sigita, labai tinkamas tavo "nikas"
![]()
![]()
![]()
Aš sugalvojau kaip saviškį prisivilioti namo
sakau jei grįši ant 9 (ir būtinai nevėliau) padarysiu pienišką bananinį kokteilį, kuriuos jis laaaabai mėgsta, o ir man toks desertas bus visai į naudą
tai žiūrėsim kaip čia bus, suveiks ar nelabai
![]()
Gaila mano vyras tokiu desertu nesusigundo
pasakyciau, kad pilnas saldytuvas alaus, tai greit pasrskristu.
Dekui, siandien radau kaip galaima ji pasikeisti , tai dar pagal nuotaika ir pasikeiciau
7 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
18 testuotojų vertinimai