1984 parašė:
Labutis, noriu jūsų paklausti dėl gimimo liudijimo ar tiesiog tai Rose reikia paskambinti ir pasakyti, kad norim užsisakyti gimimo liudijimą ar ji už pinigus tvarko…
Labukas,
Duok zinoti kaip sekesi, ar priskambinsi jai.
1984 parašė:
Labutis, noriu jūsų paklausti dėl gimimo liudijimo ar tiesiog tai Rose reikia paskambinti ir pasakyti, kad norim užsisakyti gimimo liudijimą ar ji už pinigus tvarko…
Labukas,
Duok zinoti kaip sekesi, ar priskambinsi jai.
1984 parašė:
Sveikutes, noriu jūsų paklausti ar kai pagimdai, vyrą išleidžia is darbo keliom dienom ir ar apmoka, ar tik tas dvi savaites paternity reikia pildytis, aciu
Sveikos visos
Seniai besilankiau cia, mum sekasi gerai, augam, vis ko naujo ismokstam, pilvuko problemos lyg ir baigesi ;) bet dabar kumstis burnoj pastoviai, dantenos pradeda skaudet, gal ir neuzilgo dantuku sulauksim
Kaip jus laikotes?
Yra vyrams paternity leave 2 savaites, kurias apmoka socialas ir dar + 5 savaites parent leave, taip pat apmoka socialas. Mano vyras buvo jau pasiemes tas 2 savaites ir dar liko 5 savaites
sz3maite parašė:
Sveikos mamytes,
Manau, visos pagimdziusios pagalvoja ir apie save, kaip atgauti formas, kurios buv…
As buvau nusipirkus spec.dirza, buvau tik pabandymui uzsidejus, bet taip jo ir nepanaudojau
Tai as asmeniskai formas atgavau tiesiog su laiku, nereikejo jokiu dirzu
dar buvau nusipirkusi formuojancias kelnaites, tai jos man patiko, stebuklu nedare, bet buvo patogu
o dirzas tikrai nepatogu, be reikalo pinigus isleidau...
Mažoji_mažoji parašė:
Labukas visoms. Kaip jus laikotes? Jau kai kurios matau greit gimdysit 🤗🥰 kaip fainiai 🤗 man dar atrodo toks tolimas kelias liko... nors laikas greitai bega 😊
…
As gavau kazkur per savaite gimimo liudijima
Jau rasiau Rose kontaktus del gimimo liudijimo uzskymo kazkur cia,jei kam reikia, galiu paieskot ir vel parasyti
Mes is Lt pries savaite sugrize, nereikia apostiles tikrai. Mes uzsiregistravome i ambasada pries skrydi del vaiko gryzimo pazymejimo, nuvaziave i ambasada, gavom gryzimo pazymejima vaikui. Reikejo atsivezti vaiko pasine nuotrauka, originalu gimimo liudijima ir savo asmens dokumenta. Grizimo pazymejima gavome iskart ta pacia diena ambasadoje. O nuskride i Lt, ten pasidarem lietuviska asmens tapatybes kortele vaikiukui
Mažoji_mažoji parašė:
Visai nebedaug jums jau liko 🥰🥰🥰 lengvo gimdymo! Kad tik viskas lengva ir sklandziai! 🙏🙏🙏laukiu ir as tos dienos labai!!!!
Taip, askambinkit tai Rose ir pasakykit,kad norit uzsisakyti gimimo liudijima, toliau ji viska sutvarkys, reikes pasakyt savo duomenis, vaiko duomenis ir man atrodo reikia pps numerio pirma, bet gal klystu, jau nebepamenu
pasiskambinkit, pasakys. O kainuos apie 20eu, as asmeniskai savo banko duomenis jai pasakiau ir nuskaiciavo nuo korteles iskart
1984 parašė:
Taip jus jai galit skambinti as rasiau emaila ir ji greitai man atrase nufotografau forma is ligonines kur turejau pasus ir ant kitos dienos ji jau padare paskiau paskambinau susimokejau.
karolina2 parašė:
Taip jus jai galit skambinti as rasiau emaila ir ji greitai man atrase nufotografau forma is ligonines kur turejau pasus ir ant kitos dienos ji jau padare paskiau p…
Aciu labai, o kaip su ta forma, nes aš ją pildziau ligoninej ir ją paėmė nuo manęs?
sz3maite parašė:
Labukas, mamytes,
Rekomenduokit fotografu? 😊
Pirmagimės fotosesija dariau pas karina Venckuviene, bet po 1st Bday fotosesijos šiek tiek nusivyliau...
Šį kartą darysiu pas šią moteryte, labai patiko bendravimas ir jos darbai ☺️
sz3maite parašė:
Labukas, mamytes,
Laba. Daremes pas Jurga Vite. Labaaai patenkinti fotografe ir nuotraukom 🥰
sz3maite parašė:
Labukas, mamytes,
Mes naujagimio fotosesija daremes pas Alina 🥰
https://instagram.com/justtoocutephotographybyalinah?utm_medium=copy_link
MMAŽŽĖ parašė:
Sveikos , ne i tema , bet gal kuri žino is kur dabar gaut p60 forma? Nes kiek suprantam jos nebėra , visad gaudavom i gmail , bet dabar nebe. Gal prasytis darbdavio…
Prisijunkite į revenue ir ten visi jūsų p60 bus, galėsit atsispausdinti
7 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai