2020.07.09 20:07 (prieš 6 m.)
Sausė0127 parašė:
Dėkinga už palaikymą! Ne tai buvo antras nėštumas, tiksliau antras kartas kai pavyko pastoti. Turėjome du ivf, pirmas nesekmingas. Antruoju pastojau, bet nesivystan…
as jus pabandysiu paguosti. man buvo panasiai. man perkele 2 embrio per fet. po savaites po testo as plaukiau kraujais su kresuliais, bet ne ilgai pora valandu gal ir sustojo. tada po dvieju dienu patekau i echo. rado viena gerai isitvirtinusi leliuka, del kito nebuvo tikri nes neteisingos formos, neaisku ar matesi maiselio viduj kazkas. isvadose parase, kad nesimato. dar po savaites as plaukiau dar stipriau. neperdedu, bet kresuliai buvo delno dydzio ir tiek kraujo, kad man silpna buvo. as aisku susitaikiau kad viskas, nes nu kaip kitaip. bet kraujavimas po keliu valandu vel sustojo. vaistus tesiau ir tada dar po keliu dienu patekus echo man radu dvi plakancias sirdeles. nieks negali pasakyti nei kodel as kraujavau nei is kur. tai zinokit stebuklu buna. vaistu nenutraukit. jei jau butu persileidimas, nu jis nesibaigtu per pusdieni, jus ir gleivine uzauginta, ji kraujuotu ilgai ir sunkiai. eikit tikrintis dar po keliu dienu ir ieskokit. eikit kitos nuomones. nenuleiskit ranku. laikysiu kumscius.