Oho tarkuotassuris kaip apsikeitė po visko, kaip kitas asmuo. Dabar visas jau moko, atakuoja, kritikuoja, pašiepia. Pirmai neužkliūdavo tokie komentarai, o dabar iš kur tiek priešiškumo, gal gerai SunMoon ir klausia ką čia veikti TD jei visos tokios jau blogos čia žinovės ir patarėjos, ir tiek jau pykčio jums kelia.
Mano nuomone čia merginos kitos daug daugiau žino ir įsigilinusios negu kiti daktarai, ne visi tokie jau pasišventę savo darbui, dirba konvejeriu ir tiek, ir nesvarbu, kad jie baigė mokslus po 10 m., dirba kiti be meilės ir gilinimosi. Eina laikas keičiasi požiūris, pagal statistikas priima ir kitus gydymo metodus, daug kas keičiasi. Kiti daktarai net negilina žinių, vieni iš po seno prg nurašo. Toks G ir buvo prieš prg nusistatęs, bet jau pradeda kitas taktikas naudoti.
Šaukiat ant forumo, kad reikia daktarais pasitikėti, nepritariu nei kiek, ne visi kaip rašiau dirba sąžiningai.
Priminsiu kaip neperseniausiai pati nepasitikėjot daktaru ir klausėt patarimų forume. Nepasitikėjot kai echo padarė ir sakė viskas gerai, nepasitikėjot kai sakė daryti pabraižymą, nusprendėt savaip ir pan., tad nespjaudykit į vandenį, nes niekada nežinot kada vėl ateis diena kai nepasitikėsit ir reiks patarimų!
Tad merginos tegul pataria ką nori ir patarkit, tai jų sprendimas ir jos turi teisę, aš pvz jų patarimo paklausyčiau ir nusipirkčiau vaistų, čia tik man spręst, ne jums. Čia merginų sprendimas ar tais patarimais vadovautis ir kiekvienas atsirinks kas jam tinkama ir be jūsų...
- Pradžia
- Tinklalaidė
- Planavimas
- Nėštumas
- Vaikas
- Šeima
- Namai
- Skaičiuoklės
- Forumas
- Skelbimai
- Atsiliepimai
- Straipsniai apie vaikus