Sveikos,
Šiandien mums 13+4 🙂 Per paskutinę apžiūrą minėjo kad panašu virkštelė yra vienos arterijos. 18-20 sav. Tikslins. O dabar taip neramu. Gal kuri susidūrė?
DomiDom parašė:
Sveikos,
O Nipt nedaret?
DomiDom parašė:
Sveikos,
Ginekologe minejo, kad tie visi soniniai, valamentiniai prisitvirtinimai pasitaiko dazniausiai po pagalbinio. Man kai dare echo 14 sav. Virkstele buvo prisitvirtinusi sone, bet jau kai darem echo 18 sav. Viskas kaip ir susitvarke, priartejo prie centro. Duok dieve ir Jums taip. As jau buvau prisiskaiciusi nesamoniu..
September7 parašė:
O Nipt nedaret?
Ne
Teidė parašė:
Ginekologe minejo, kad tie visi soniniai, valamentiniai prisitvirtinimai pasitaiko dazniausiai po pagalbinio. Man kai dare echo 14 sav. Virkstele buvo prisitvirtinu…
Bet čia ne apie šone. Turi būti 3 kraujagyslės . Jei neklystu
PalaimintaMAMA parašė:
Bet čia ne apie šone. Turi būti 3 kraujagyslės . Jei neklystu
Tai, turi būti trys, dvi arterijos ir viena vena, o pas mane yra viena arterija ir vienas vena, tai vadinama vienos arterijos virkštelė. Sakė reikės tikslinti ir jei pasitvirtins tai reikės dažnesių apžiūrų, kad stebėti ar vaikas gauna pakankamai medžiagų. Tai kaip dabar išlaukti tos 18-20 sav 🤦♀️
DomiDom parašė:
Tai, turi būti trys, dvi arterijos ir viena vena, o pas mane yra viena arterija ir vienas vena, tai vadinama vienos arterijos virkštelė. Sakė reikės tikslinti ir je…
Taip, stebės. Jei reiks, tiesiog skatins anksčiau
O taip taip stebėjimas ir tiek. Kažką įtarti gali, jei mato daugiau kokių požymių. Linkiu stiprybės ir kad viskas būtų puikiai!
DomiDom parašė:
Tai, turi būti trys, dvi arterijos ir viena vena, o pas mane yra viena arterija ir vienas vena, tai vadinama vienos arterijos virkštelė. Sakė reikės tikslinti ir je…
Pažįstamai buvo, sveikas vaikas gimė, viskas ok, natūraliai pastojus. Reikia tik dažniau stebėti
Hedgehog parašė:
Gal kuri darėtės NIPT tyrimą Kaune po ivf ir galėtumėt rekomenduoti kur jį darytis? Iš anksto ☺️
O koks yra skirtumas darant NIPT, ar jus po ivf pastojus ar po vakarelio
? Darykit, kur jums patogu vietos ir kainos atzvilgiu. As Kaune dariaus per placenta.lt Krauja paeme labaratoria prie namu. Viskas vyko labai greit, nebrangiai ir patogiai.
Pries darantis, as daug skaiciau ir domejaus, tai dauguma visos kazkaip ir daresi per placenta.lt
6 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai