Kimmi parašė:
Jei pavyko naturaliu budu-matyt ne taip ir blogai![]()
Nesitikejau, kad pavyks, labai apmaudu, kad tik nesekmingai, bet gal tikrai reikes IUI pabandyti, o gal zinote po kiek laiko po persileidimo galima pastoti?
Kada po persileidimo vėl bandyti pastoti ir kokių priemonių imtis, kad kitas nėštumas būtų sėkmingesnis. Skaityti
visą straipsnįKimmi parašė:
Jei pavyko naturaliu budu-matyt ne taip ir blogai![]()
Nesitikejau, kad pavyks, labai apmaudu, kad tik nesekmingai, bet gal tikrai reikes IUI pabandyti, o gal zinote po kiek laiko po persileidimo galima pastoti?
Mazutes parašė:
Skirtingos nuomones-vienos gine sako kad ne anksciau nei po 3 men, kitos kad ir po pirmu normaliu men. As bandysiu po pirmu
jau si pirm eisiu tartis del IUI, nes kaip tik pries 3 dienas prasidejo ilgai lauktos men
Kimmi parašė:
Skirtingos nuomones-vienos gine sako kad ne anksciau nei po 3 men, kitos kad ir po pirmu normaliu men. As bandysiu po pirmujau si pirm eisiu tartis del IUI, nes…
Man viskas sviezia, as sia nakti persileidau, asaru negaliu sustabdyti. O jums buvo pirmas persileidimas, ar pirmas nestumas?
Mazutes parašė:
Man viskas sviezia, as sia nakti persileidau, asaru negaliu sustabdyti. O jums buvo pirmas persileidimas, ar pirmas nestumas?
Man buvo pirmas nestumas ir pirmas persileidimas.. suprantu kaip jums sunku, bet jei taip nutiko - matyt jis buvo per silpnas isgyventi.. naturali atranka.. gal jus sunegalavot tik pastojus ir pan. Priezasciu gali but daug. Jei pirmas persileidimas-nieks netiria, nes kas 2-3 nestumas nutruksta..
nusibraukit asaras ir pagalvokit, kad tai nauja pradzia.. islaukit kitu men ir bandykit dar karta ❤️
Kimmi parašė:
Man buvo pirmas nestumas ir pirmas persileidimas.. suprantu kaip jums sunku, bet jei taip nutiko - matyt jis buvo per silpnas isgyventi.. naturali atranka.. gal jus…
As bandysiu isitirti, kad ir privaciai, pas mane buvo mazas progesteronas, maryt rodel ir ivyko persileidimas. Bandysiu as kaip jus daryti, sulaukti pirmu mm ir tatis del IUI, gal pavyks, o jus gal kartais is kaune gydotes?
Mazutes parašė:
As bandysiu isitirti, kad ir privaciai, pas mane buvo mazas progesteronas, maryt rodel ir ivyko persileidimas. Bandysiu as kaip jus daryti, sulaukti pirmu mm ir tat…
Ne, as lankausi pas Vysockiene - vaisingumo klinikoje. Man sake atsiradus men ateit 1-5 dienomis, nes reikia pradet gert vaistus (duphaston, jei neklystu). Tada kas kazkiek dienu pasirodyt ir pries ovuliacija pradet leistis i pilva (neatsimenu pavadinimo)..
Sveikos, prisijungsiu ir aš su savo istorija, man trečiadienį nustatė kad nesivysto, nebebuvo širdelės veiklos, vaisius žuvo 8 sav. 5 d., nors 7 sav. 3 d. viskas buvo idelu kai žiūrėjo. tai pirmos trys dienos buvo tikrai emociškai skausmingos, negalėjau rasti nusiraminimo. Kadangi man neprasideda savaiminis persileidimas tai pirmadienį su gyd. susitariau dėl išvalymo. sakė persileidimų bumas bet nelabai tai guodžia. beje dariausi mokamus kraujo išplėstinius tyrimus, kad nereikėtų pirmadienį laukti rezultatų prueš procedūrą, tai radau du blogus rodiklius dėl kraujo krešumo, ir pradėjau domėtis tuo, kad per didelis kraujo krešumas yra AFS sindromo požymis, dėl to žūva vaisius nes negauna pakankamai maistinių medžiagų ir deguonies. Žinau kad vieną persileidimą gydytojai palieka natūraliai atrankai, bet man ir vienas buvo per daug skausmingas ypač kai nebuvo jokių didelių problemų su pastojimu ir vystėsi normaliai. Tai aš būsiu iš tų kur nebandysiu antrà kartą pastoti kol neušsitirsiu bent jau kelių dalykų dėl ko dažniausiai tai įvyksta, tik tada būsiu rami ir žinosiu kad viską padariau kad mano valioje.
Good Karma parašė:
Sveikos, prisijungsiu ir aš su savo istorija, man trečiadienį nustatė kad nesivysto, nebebuvo širdelės veiklos, vaisius žuvo 8 sav. 5 d., nors 7 sav. 3 d. viskas bu…
Teisingai mastot, tuo labiau kad kraujas jau parode galimas priezastis. As irgi dariausi abrazija, nes savaime neissivale.. sunku laikotarpis, bet kai pagalvoji kad tai nauja pradzia-paguodzia ir suteikia nauju vilciu!
Good Karma parašė:
Sveikos, prisijungsiu ir aš su savo istorija, man trečiadienį nustatė kad nesivysto, nebebuvo širdelės veiklos, vaisius žuvo 8 sav. 5 d., nors 7 sav. 3 d. viskas bu…
Visada geriau issitirti, as tirsiuis pricaciai, nes po pirmo persileidimo niekas netiria, net as manau zinau problema, tai del progesterono trukumo
Mazutes parašė:
Visada geriau issitirti, as tirsiuis pricaciai, nes po pirmo persileidimo niekas netiria, net as manau zinau problema, tai del progesterono trukumo
O koks tai tyrimas dėl prgst trūkumo? Jūs ir anksčiau žinojot, kad yra trūkumas? kokiu būdu tai nustatė? man pirmas nėštumas, tai visapusiškai renkuosi info
22 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai