Jolanta-K@J mama parašė:
Ne nuo 30 nestumo savaites, o nuo tada kada eis i NGA, jeigu nepagimdys anksciau.
Ir nuo tos dienos 126d tada, na gerai ka as cia pasiklausiau, nes dabar jau tikrai aisku kaip elgtis😀
Jolanta-K@J mama parašė:
Ne nuo 30 nestumo savaites, o nuo tada kada eis i NGA, jeigu nepagimdys anksciau.
Ir nuo tos dienos 126d tada, na gerai ka as cia pasiklausiau, nes dabar jau tikrai aisku kaip elgtis😀
Labutis! Help!! Niekaip nesuprantu dėl išmokų.. su sodra kalbėjau, bet konkrečių atsakymų negavau.
Esu vpa 1 metai ir laukiuosi. NGA prasyma kaip ir pateikiau.
Tik birželio mėn baigiasi 1 metai, tada galėčiau 1 vaiką perrašyt tėčiui. Ar tai kąnors keistų dėl išmokų? NGA kaip suprantu jau bet kokiu atveju gausiu mažesnę..
Netnetnetaa parašė:
Labutis! Help!! Niekaip nesuprantu dėl išmokų.. su sodra kalbėjau, bet konkrečių atsakymų negavau.
Nebėra to perrašymo ant tėčio, na turiu omeny negalės dirbti ir gauti išmoką. Na gali aišku dirbti, bet neapsimokės, nes nebus taip, kad gauna algą ir išmoką.
Zuike parašė:
Sveikos. šiandiena sužinojau kad yra tokia kaip finansine paskata gimus vaikui 🙈 Ar cia tikrai tokia yra? nes su pirmuoju vaiku nieko panašaus nesitvarkiau 😅…
Tam tikruose miestuose ir rajonose tik.
Labutis. O sakykit, as vpa atostogose iki liepos kitu metu, vyras noretu pasiimti menesi atostogu vasara, tai ar man ta menesi kol jis atostogose nutruksta vpa ir turiu grizti i darba iki kol vyrui baigiasi atostogos? Nes jo darbe vis klausia kada isnaudos savo tevystes atostogas, bet dabar galvoju juk abu tevai negali buti vpa?
Gaze166 parašė:
Labutis. O sakykit, as vpa atostogose iki liepos kitu metu, vyras noretu pasiimti menesi atostogu vasara, tai ar man ta menesi kol jis atostogose nutruksta vpa ir t…
Vyras negali pasiimti neperleidžiamo VPA mėnesio, jei jūs negrįžtate į darbą tuo metu.
Gaze166 parašė:
Labutis. O sakykit, as vpa atostogose iki liepos kitu metu, vyras noretu pasiimti menesi atostogu vasara, tai ar man ta menesi kol jis atostogose nutruksta vpa ir t…
Arba grįžtate į darbą arba imate atostogas, apmokamas, jei turit prikaupusi dienų, arba neapmokamas.
Ir taip, abu VPA būti vienu metu negalit
Gaze166 parašė:
Jeigu jis neisnaudojes tevystes atostogu (vaikui nera metu), tai gali eiti, jums i darba gristi nereikes.
koko_shanel parašė:
Arba grįžtate į darbą arba imate atostogas, apmokamas, jei turit prikaupusi dienų, arba neapmokamas.
O jei pagal individualia dirba kaip tada ka daryt? Ir stovi uzt