purle parašė:
Aš ir vėl čiadarytas ką tik, nuotraukoje kokios 10 min testui. Darytas iš kelių išspaustų lašų... Šiandien pastoviai į wc laksčiau + naktį, atrodo po kiekvieno …
nieko nematau
purle parašė:
Aš ir vėl čiadarytas ką tik, nuotraukoje kokios 10 min testui. Darytas iš kelių išspaustų lašų... Šiandien pastoviai į wc laksčiau + naktį, atrodo po kiekvieno …
nieko nematau
purle parašė:
As nieko nematau
purle parašė:
Jei testas ka tik darytas, tai ne isdziuvimas
purle parašė:
purle parašė:
Ačiū, per foto neįmanoma perteiktdariausi vajar vakare, šiandien ryte ir vakare tokius pat, tai vakarinis šios dienos ryškiausiai matos. Bėda, jjg nebwbuvo vais…
Taip, jei jau uzkibo ir viskas gerai, tai siomis dienomis isryskes
Bacio parašė:
Va patamsintas jusu testukas![]()
Ačiū, per foto neįmanoma perteikt
dariausi vajar vakare, šiandien ryte ir vakare tokius pat, tai vakarinis šios dienos ryškiausiai matos. Bėda, jjg nebwbuvo vaistinėj tokių pat
nors iš tų pigiukų iš testukas.lt taipogi šiandie inis vaiduoklis ryškiausias
tai manau jei užkibo, rodys ryt dar aiškaiu pigiukai
Va ir visi eilės tvarka (viršuj vakar, per vudurį ryte šiandien, o apatiniai du vakare, platūs tie po 5 eur ale anksty iausi, siauras pigiukas iš testuko.lt)
purle parašė:
Ačiū, per foto neįmanoma perteiktdariausi vajar vakare, šiandien ryte ir vakare tokius pat, tai vakarinis šios dienos ryškiausiai matos. Bėda, jjg nebwbuvo vais…
Pirmame neiziuriu nieko, 2-3 smezuoja lyg ir, o paskutiniame irgi kazkaip sunkiai sekasi iziureti
apsvietimas prastas. Dienos metu geriau matosi visi vaiduokliski vaiduokliai
SandraVilius parašė:
Normalukairėj pusėj turbūt ovuliavo, ten dabar geltonkūnis sėdi ir gamina progesteroną, tad jis greičiausiai ir sukelia tuos jausmus
![]()
Ačiū nuraminot
Kola731 parašė:
Pasid
Pasidariau dar viena testą easy pirkti nebuvo tai abu vip, juostelė atsirado po ke…
Sveikinu
11 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai