Mamba parašė:
Vis tiek nieko nesimato, kai iš taip toli
Ar kada pagalvojote, kiek patikimi nėštumo testai? Rinkoje yra daug prekių ženklų ir tipų testų: nuo pačių pigiausių iki itin tikslių skaitmeninių. Skaityti
visą straipsnįMamba parašė:
kristute1 parašė:
Mamba parašė:
Kelsiu kol matysite😂😂😂😂
Įžiūrite ką nors?
Nuuu toks labai jau čia ant klaustuko, atrodo šmėžuoja bet jei tas išlindo vėliau nei po 5-10 min tai nevertinčiau. Pakartokite rytoj arba geriau- po ryt
Mamba parašė:
Kelsiu kol matysite😂😂😂😂
Įžiūrite ką nors?
ir as matau kazka
sis jei livsane tai nera jautrus jis 25mlu o su 10mlu jau butu daugiau ryskesnis
rasiux00 parašė:
ir as matau kazkasis jei livsane tai nera jautrus jis 25mlu o su 10mlu jau butu daugiau ryskesnis
![]()
O koks pavadinimas to jautresnio?
Kažkaip su pirmu vaiku tokių dalykų nepamenu😂
Mamba parašė:
O koks pavadinimas to jautresnio?
Kažkaip su pirmu vaiku tokių dalykų nepamenu😂
livsane rozinis testukas jautresnis uz melyna
lapute18 parašė:
sveikos , aš nauja narė. su draugu vėl nusprendėme , kad esame pasiruoše papildyti šeimą , po 2 metų skaudžios istorijos . Sakykit kokius testus rekomenduotumėte d…
Labas, iš testų rinkoje neblogi yra livsane (Benu vaistines) , facelle juostelės (iš drogo) jie man nemeta nereikalingų išdžiūvimų
dėl testavimosi tai niekas nepasakys kada pradėti geriausia nes tai labai individualu, vienoms parodo 7dpo kitoms tik 12 dpo
Rugpjūtė11 parašė:
Labas, iš testų rinkoje neblogi yra livsane (Benu vaistines) , facelle juostelės (iš drogo) jie man nemeta nereikalingų išdžiūvimųdėl testavimosi tai niekas nep…
dabar ov buvo apie 18-19d , myliukai vyko 19d 21d , mm numatomos sausio 3d , tai galvoju ar nebus kvaila jeigu sausio 1d jau pradesiu testuotis🤭
lapute18 parašė:
dabar ov buvo apie 18-19d , myliukai vyko 19d 21d , mm numatomos sausio 3d , tai galvoju ar nebus kvaila jeigu sausio 1d jau pradesiu testuotis🤭
Jeigu užkibtų tai manau sausio 1 tikrai jau rodys kažką testukas 🙂 o turit omeny ov vyko 18-19 tai čia testais piką pagalvot ar iš ko sprendžiat?
10 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai