Gaja parašė:
Bet kiek ziuriu, tai jei gana nejautrusman tai visai tikdavo pigiausios juosteles is vaistines
![]()
tai kad normaliai jie jautrus 10 miu ir tikrai nebrangus, Norfoje iki 1eur kainuoja
Gaja parašė:
Bet kiek ziuriu, tai jei gana nejautrusman tai visai tikdavo pigiausios juosteles is vaistines
![]()
tai kad normaliai jie jautrus 10 miu ir tikrai nebrangus, Norfoje iki 1eur kainuoja
Mama V.P parašė:
Na 10miu, gan jautrus ir pigus😉
Ai, tqi gal maisau su kazkokiu kitu, gal Easy nejautrus
Gaja parašė:
![]()
Nežinau, aš su jais seniau esu nudegus, tai nepirkau daugiau
Atradau savo "metodą" ir variau su juo
Jei jau paprastas kažką išmeta, eidavau pirkt brangų, bet tikrai jautrų. "Infant view super", 8eur, bet jau kai nėštumas yra, tai ir parodo
O paprastus pradėjau pirkt iš maximos, pregna juosteles, nepavedė
LifeHappens parašė:
Nežinau, aš su jais seniau esu nudegus, tai nepirkau daugiauAtradau savo "metodą" ir variau su juo
Jei jau paprastas kažką išmeta, eidavau pirkt brangų, bet…
O kur parduotuveje buna nt, kuriam skyriuj?, nes as vis vaistinej pirkdavau
Gaja parašė:
Ai, tqi gal maisau su kazkokiu kitu, gal Easy nejautrus![]()
Easy man parodė kai viena diena vėlavo nepačia ryškiausia juostelę. O užvakar ryte pakartojau su euro vaistinės pačiu pigiausiu pregnance berods vadinasi 
Gaja parašė:
O kur parduotuveje buna nt, kuriam skyriuj?, nes as vis vaistinej pirkdavau![]()
Pas mus maximoj tai prie lubrikantų ir prezervatyvų
Nu taip super į temą padėta
Ir dar tų indelių šlapimui yra šalia
Gaja parašė:
O kur parduotuveje buna nt, kuriam skyriuj?, nes as vis vaistinej pirkdavau![]()
Būna dažnai prie mamyčių ir kūdikių prekių ☺️😍 bet labai skirtingai visose vaistinėse, kartais padeda vos rast gali 😀
Frezija parašė:
isdziuves testas, neramina jis mane. O kokie butu jautresni testai uz gandrolabs?![]()
Manau cia visai teigiamas būtų jei visas nusidažytų, bandykit bet kokį kitą ir turėtų rodyti tikrai.
meilute126 parašė:
5d veluoja o testas toks nesuprantu
Nieko nėra
9 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai