Diamond2021 parašė:
Čia progesterono tyrimas, hcg dar laukiu 😊🙃
Pasitaisiau poto, nes iskart apsidziaugiau skaiciukus pamacius, tik poto perskaiciau, kad pgr😂
Diamond2021 parašė:
Čia progesterono tyrimas, hcg dar laukiu 😊🙃
Pasitaisiau poto, nes iskart apsidziaugiau skaiciukus pamacius, tik poto perskaiciau, kad pgr😂
Ayta parašė:
Smagu matyt kai ir kiti laukia ir džiaugiasi kartu ❤️🤓 manau atsakymas jau iš testų aiškus koks bus 🙈
Diamond2021 parašė:
Smagu matyt kai ir kiti laukia ir džiaugiasi kartu ❤️🤓 manau atsakymas jau iš testų aiškus koks bus 🙈
Aha man ir smagu buvo jausti palaikyma, kai gaudziau vaiduoklius, nors ir apgavo, bet palaikymas tikrai lb gerai ir teigiamai nuteikia, visos isgyvenam tas emocijas, galbut todel ir dziaugiames ir liudim vienos uz kitas kaip uz save🙂🙏
Diamond2021 parašė:
Sveikinimai, diamond😙
Kelintos dpo šiandienos tavo testukai?
Ayta parašė:
Aha man ir smagu buvo jausti palaikyma, kai gaudziau vaiduoklius, nors ir apgavo, bet palaikymas tikrai lb gerai ir teigiamai nuteikia, visos isgyvenam tas emocijas…
Tas palaikymas labai motyvuoja 🤗
saulė_vandeny parašė:
Sveikinimai, diamond😙
Kelintos dpo šiandienos tavo testukai?
Žinok net nežinau 🙈 ov jutau du kartus per šį ciklą tai arba 14 dpo arba 11 dpo 🙃 numatomos mm 22 d 🙂
Diamond2021 parašė:
Tas palaikymas labai motyvuoja 🤗
Labai tave sveikinu🙏 puikus pavyzdys, kiek daug galima prarasti praleidžiant pirmą ciklą😁 tik aš vis neišlipu iš duobės, kad gal daugiau niekada nebeturėsiu...
Sakyk, kaip krūtinės pokyčiai? Sako, kad ji nebebūna tokia jautri. Pagal papus įtarei, kad kibo?
saulė_vandeny parašė:
Labai tave sveikinu🙏 puikus pavyzdys, kiek daug galima prarasti praleidžiant pirmą ciklą😁 tik aš vis neišlipu iš duobės, kad gal daugiau niekada nebeturėsiu...
…
Pagal savo vaiduokliukus, del krutines galiu pasakyt taip, kad krutine neskaudejo iki kol nebuvo vaiduokliuku, bet ir dabar krutine ne tai, kad skauda o tiesiog tempimas jauciamas ir tokios jos pilnos 🤭
cheere23 parašė:
Pagal savo vaiduokliukus, del krutines galiu pasakyt taip, kad krutine neskaudejo iki kol nebuvo vaiduokliuku, bet ir dabar krutine ne tai, kad skauda o tiesiog tem…
Man su pirmu nėštumu krūtinė užsidegė sulyg testo rodymu. Tačiau po abrazijos, persileidimo, girdėjau, kad pastojant antrą kartą nebebūna taip☺
saulė_vandeny parašė:
…
Ačiū ❤️ pasiskaičiau istorijų kaip kitos iš pirmo ciklo pastoja tai labai motyvuoja ir nusprendžiau nieko nelaukti, ir pirmą kartą taip gerai jutau ov, tai kad ir buvo maudimas per pačią ov bet dirbom 🙈 dėl pojūčių jokių nebuvo tik krūtinė stangresnė ir speneliai labai rausvi, kitokie pasidarė, temperatūra 37 laikosi 🙂 o daugiau viskas tas pats 😊 gal dar nesi pilnai atsisveikinusi su savo angeliuku, aš pamenu buvau ir žvakutę uždegusi kad paleisti tai kas buvo 🙏😐 beja su krutine nebuvo skausmu ir praeitu nėštumu.
Diamond2021 parašė:
Ačiū ❤️ pasiskaičiau istorijų kaip kitos iš pirmo ciklo pastoja tai labai motyvuoja ir nusprendžiau nieko nelaukti, ir pirmą kartą taip gerai jutau ov, tai kad ir b…
Kada sukaukei mm po abrazijos, aš pati po nesivystancio, idomu kada sulauksiu savo mm🙄. Beja sveikinu su II 💕❤️💕
12 testuotojų vertinimai
16 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai