LAURA555 parašė:
Sveiki, o kada geriausia atlikti šį tyrimą?
Priklausomai kokio ciklas ilgio. Maždaug nuo 9CD galima pradėti 2 kartus per dieną, aš 11 val ir 21 val darydavau.
Ovuliacijos testų pagalba galima nustatyti ovuliacijos dieną ir gerokai padidinti šansus pastoti. Skaityti
visą straipsnįLAURA555 parašė:
Sveiki, o kada geriausia atlikti šį tyrimą?
Priklausomai kokio ciklas ilgio. Maždaug nuo 9CD galima pradėti 2 kartus per dieną, aš 11 val ir 21 val darydavau.
JIIV parašė:
16CD vakar..apie 17val jau lyg ir jaučiau pojūčius..jei galima vadint maudimas lyg kairėj pusej,išskyrų gal šiek tiek daugiau..
Na, žiūrint į testuką tai dar tikrai trūksta..🤔 nebent jau po OV, todėl blanko. Ar darėt testus nuosekliai, ar tik šitą vieną?
Elivoj parašė:
Na, žiūrint į testuką tai dar tikrai trūksta..🤔 nebent jau po OV, todėl blanko. Ar darėt testus nuosekliai, ar tik šitą vieną?
Na nesidariau nuosekliai..pasidariau tik 5dieni..rode vis matoma..o vakar jau gana ryškia (per nuotrauka taip neperskteikia) nes pajaučiau lyg gal kažkas..
Turiu PKS tai ir darant nuosekliai niekada ryškiausia būna tokio tipo..o kitas dienas būna vos vos arba išvos nebūna :/
JIIV parašė:
Na nesidariau nuosekliai..pasidariau tik 5dieni..rode vis matoma..o vakar jau gana ryškia (per nuotrauka taip neperskteikia) nes pajaučiau lyg gal kažkas..
Teigiamas OV testas atrodo daugmaž taip

Tai arba pas Jus jau po OV, arba dar ne OV..Klausiau ginekologės dėl skausmo ovuliacijos metu tai sakė, kad skausmą jaučiam ne per pačią ovuliaciją, o po jos, kai išteka laisvas skystis į pilvo ertmę.
Elivoj parašė:
Teigiamas OV testas atrodo daugmaž taip
Taip,sutinku ,man ir minėjo dėl maudimom po OV..
Matyt arba praleidau arba nepilnavertė vyskta..
JIIV parašė:
Taip,sutinku ,man ir minėjo dėl maudimom po OV..
Matyt arba praleidau arba nepilnavertė vyskta..
Jau kai pradedat gaudyt OV testais, tai geriausia testuotis 2x dienoj.. 🎈🙂
Sveikos. Ši mėnesį bandau ov testus. Įdomu ar normalu, kad 11-12 CD ov testai visiškai neigiami? jei ovuliacija dažniausiai vyksta 14 CD, na kartais būna 15CD ( žinau, nes jaučiu savo ov pagal skausmus ir pakitusias išskyras) ar neturėtų nors kažkiek pradėti ryškėti? 🙈 Atleiskite, jei klausimas kvailas, bet šitų testų naudojime aš pakankamai žalia...
JIIV parašė:
ARONA parašė:
Sveikos. Ši mėnesį bandau ov testus. Įdomu ar normalu, kad 11-12 CD ov testai visiškai neigiami? jei ovuliacija dažniausiai vyksta 14 CD, na kartais būna 15CD ( žin…
Mano irgi paprastai vyksta ovuliacija 14-15CD, o šį mėnesį tik testas 16CD išryškėjo, vadinasi OV buvo 17CD maždaug. Tai vėluos gal ir pas jus
22 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai