neonila parašė:
Labas rytas merginos,
pas mus Lietuvoj toks nuostabus oras, pagaliau vasara atejo![]()
Oi koks pazystamas jausmas,man taip pat buvo i mesa negaledavau zet vien tik bulvinius patiekalus valgydavau
neonila parašė:
Labas rytas merginos,
Oi koks pazystamas jausmas,man taip pat buvo i mesa negaledavau zet vien tik bulvinius patiekalus valgydavau
neonila parašė:
Labas rytas merginos,
Labas rytas
, kaip pavydziu kad Lt toks geras oras, o pas mus ir palyja, bet karsta nera, tik silta, nors is vienos puses gal ir gerai, vistiek nei degintis nei ant saules buti, tai lengviau kai ne taip karsta..
, o as ketvirtadieni vel zygiuosiu pas savo gine, pasakys taksoplamozes atsakymus, tikiuosi viskas bus ok. Smagu,kad gerai jauties, as irgi negaliu skustis, nera man bloga, viska galiu valgyti
, tik visada norisi kazko gaivaus,su rugstele atsigauti
ir vakar pirma syki darbe buvo uzeje blogai per visa nestuma, vos is koju neiskritau, uzejo silpna, pradejo galva svaigti, akyse temti, ausyse spengti, pabegau i sona, moteriskes visos susirupino, bet pasedejau tolete, praejo, gerai, kad darbas ejo i pabaiga, uzbaigiau ir namo i lova, buvau nakti mazai miegojus gal pora val, matyt tas paveike mane dar...
Švedkė parašė:
Labas rytas, kaip pavydziu kad Lt toks geras oras, o pas mus ir palyja, bet karsta nera, tik silta, nors is vienos puses gal ir gerai, vistiek nei degintis nei …
Tikriausiai, kad del nuovargio ir pasidare tau bloga.
Apie poilsi tai as nepamirstu, kuo daugiau stengios pailseti
neonila parašė:
Tikriausiai, kad del nuovargio ir pasidare tau bloga.
Apie poilsi tai as nepamirstu, kuo daugiau stengios pailseti![]()
Tai vakar visa diena lovoj pragulejau, vyras sukos virtuvei ir apie mane sokinejo
Jurijuska parašė:
Oi tikrai nenuleisim, jau galvojam rudeni apie antra IVF...
Jurijuska,tikrai gaila,kad taip nutiko Jums, bet realybe reikia priimti tokia,kokia ji yra.As pirma syki dariausi IVF ir man nepavyko, buvo lb sunku :(, bet va dabar rudeni vel vaziuosim i Graikija bandyti antra syki,galbut si karta nuo musu sis laukiamas stebuklelis nepabegs. O jums linkiu buti stipriai,kiekviename is musu yra duoti isbandymai. Sekmes Jums xxx. p.s. o kur Jus daretes IVF?
Labas visoms, kaip smagu skaityti apie Jusu augancius pilvelius ir laimingas Jus pacias,skaitau ir asaros kaupiasi akyse ir gerkle kazkas uzspaudzia. Tik lb gaila Jurijuskos,kad taip nutiko :(, tikiuos,kad jai viskas bus gerai. Man irgi lb buvo sunku,nera lengva ir dabar, pamatydavau mazylius ar nescias moteris,taip suspausdavo sirdi,,,,,,:(. Bet stengiuosi eiti i prieki,juk neviskas prarasta, rudeni vel vaziuojam darytis IVF,lb laukiam. Norejom rugpjuti,bet neleido,sake,kad reikia pailseti ir atsigauti po visko. Galbut sis ruduo atnes mums laime i musu namus :). O Jus visos cia esancios nestukes,saugokit,priziurekit ir lepinkit save xxxxx
vis laukiu ir tikiu..... parašė:
Labas visoms, kaip smagu skaityti apie Jusu augancius pilvelius ir laimingas Jus pacias,skaitau ir asaros kaupiasi akyse ir gerkle kazkas uzspaudzia. Tik lb gaila J…
As duosiu jums paprasta patarima ;) gal nesinores,bet toki dalykai i nauda, man kaskarta vis geriau buvo, pries ivf pailseti, bet taip pailseti,kad nei dzrbu,nei aplinkiniu nieko salia nebutu, as pries savajy ivf isskridau 5 dienom i tenerife su drauge,net vyra namie palikau
negalvojau apie pinigus,negalvojau apie nieka, bet man buvo smegenu perplovimas. Gryzau pailsejus atsigavusi ir po menesiuko i lt ivf daryti, as pries visus bandymus,net tuos paprastus leisdavau sau pailseti, kad ir i spa savaitgaliui,kazko atisakai,bet kunui dabe labai gerus rezultatus.man kazkada viena gydytoja patare pailseti,tai as radau sau tinkama buda parelaxuoti ;) tikiuosi kas nors perskaitys sia sms ir pasinaudos paprastu patarimu ;) sveikinu nauja mergyte prisijungus su gerom ziniom.ir sekmes toms kurios bandys vel, tik nenuleiskit rankyciu :*
neonila parašė:
Labas rytas merginos,
Aciu labai ..bet stebuklas pasibaige ...bet esu pilna optimizmo ir galvoju kada vel pradet ...buckis jums visom
JAgnyte parašė:
As duosiu jums paprasta patarima ;) gal nesinores,bet toki dalykai i nauda, man kaskarta vis geriau buvo, pries ivf pailseti, bet taip pailseti,kad nei dzrbu,nei ap…
JAgnyte,jeigu man butu galimybe taip lengvai atsiplesti nuo darbo,butu visai kitaip,tad man nera galimybes taip atsipalaiduoti kaip Jums,o to atsipalaidavimo lb reikia,bet yra kaip yra,tad teks po sunkiu darbu viska darytis
, o po visko---vel atgal i darbuka ......
6 testuotojų vertinimai
105 testuotojų vertinimai