2019.08.05 16:23 (prieš 6 m.)
smėlis123 parašė:
Gerulia81 kaip smagu tave matyti, kaip tu su savo mažiukais? Kaip laikaisi? Papasakok plačiau. Vis pagalvoju kaip tu, bet nesinori lysti, maža kas. Ačiū aš gerai ja…
Retokai čia būnu, bet karts nuo karto permetu akim kaip mergaitėm einas;) Biuletenį visa laik buvau, ryt bandysiu jau į darba eit, o po poros savaiciu atostogos tai tikiuosi iki ju istempsiu
vaiksciot sunku kazkodel, sirdis pradeda kalatotis, pasedziu tada vel judu
Maziukai gerai laikos, viena pupa bus, kitas ar kita turta slepe tai ir nezinom kas, bet vyras pilnas vilties, kad vyruks bus
aisku baime siokia tokia yra del to, kad negalim del genetiniu ligu tyrimu pasidaryt, bet Krasovskaja kategoriskai pasake, kad indikaciju vvt nemato, leliukai kaip ji sake kataloginiai, o abiem vvt jei daryt tai sako didesne garantija persileidimo bus. Bet viduj tikiu, kad viskas gerai, dabar didziojo skano laukiu, jau dideli bus, vel kitas reikalas
Tavo pilvuka maciau, lb grazus
mano toks su lasiaku dar, nera graziai apvalus :))) gal Tu jau su savo gine kalbejai kada panasiai dekretas nusimato ? nes as dar nei gnygeles nesciosios neturiu, tempia vis gine