raske 26 parašė:
Kai pirma karta laukiaus man jokio itarimo nebuvo . Atejo man tos mm biski keistos . Labiau tepliojo nei buvo kraujo . Bet maza ka galvojau . Bet visa men ir liko n…
tai jūs jau turit vaikutį?
galvojau pirmasis bus
raske 26 parašė:
Kai pirma karta laukiaus man jokio itarimo nebuvo . Atejo man tos mm biski keistos . Labiau tepliojo nei buvo kraujo . Bet maza ka galvojau . Bet visa men ir liko n…
tai jūs jau turit vaikutį?
galvojau pirmasis bus
GyvenantiPuikiai parašė:
tai jūs jau turit vaikutį?galvojau pirmasis bus
![]()
Nea neturiu . Persileidau . Bet seip snd ta nuotaika prisiminiau . Koks man lengvas sokas buvo kai testa pasidariau
buvo tikrai netiketa
raske 26 parašė:
Nea neturiu . Persileidau . Bet seip snd ta nuotaika prisiminiau . Koks man lengvas sokas buvo kai testa pasidariaubuvo tikrai netiketa
![]()
tai va iš kur ta baimė pas jus ... Bu viskas gerai su antruoju, gerai, kad dabar žinot, kad galit pastoti
GyvenantiPuikiai parašė:
tai va iš kur ta baimė pas jus ... Bu viskas gerai su antruoju, gerai, kad dabar žinot, kad galit pastoti![]()
Taip . Net ginius sake jau ateit tik pastojus
raske 26 parašė:
Taip . Net ginius sake jau ateit tik pastojus![]()
Supratau
tai linkiu sėkmės, kad būtų tobulas nėštumas :)! nesnauskit su vyru
!
GyvenantiPuikiai parašė:
Supratautai linkiu sėkmės, kad būtų tobulas nėštumas :)! nesnauskit su vyru
!
![]()
Dekui
raske 26 parašė:
Dekui![]()
O pirmasis buvo planuotas, bandytas vaikutis, ar netikėtas?
GyvenantiPuikiai parašė:
O pirmasis buvo planuotas, bandytas vaikutis, ar netikėtas?![]()
Planuotas . Dirbom tuos klausimu lb intensyviai . Pasidarem net su vyru tyrimus pirminius ar galim isvis turet . Po keliu nesekmingu bandymu . Tada nusprendem pertrauka padaryt ir po men as suzinojau kad laukiuos
raske 26 parašė:
Planuotas . Dirbom tuos klausimu lb intensyviai . Pasidarem net su vyru tyrimus pirminius ar galim isvis turet . Po keliu nesekmingu bandymu . Tada nusprendem pertr…
Geras
o tai ilgai bandėt?
o ką darėt maždaug?
įdomu labai, nes aš labai noriu, bet irgi galvojam pristabdyti šį dalyką
... ir lb įdomu kaip kas
GyvenantiPuikiai parašė:
Geraso tai ilgai bandėt?
o ką darėt maždaug?
įdomu labai, nes aš labai noriu, bet irgi galvojam pristabdyti šį dalyką
... ir lb įdomu kaip kas :)…
Bandem beveik 2 metus . Ir kojas keliau ir priverstinis seksas budavo kada vaisingos dienos . Abu neatsipalaiduodavom . Jautemes kaip darbe . Dar po vienos gines puoliau i lengva deprecija . Nes per ekoskopa pamate kad mano kiauside viena nevaisinga ir seip gimda maza . Nuteike kad reiks daug gydytis . Poto nuvarem abu i privacia vaisingumo klinika . Pirma vyras pridave tyrimus . Poto as . Ginius nuramino . Pasake kad ka jis mato kolkas nieko blogo . O del gimdos mazumo pasake : tau mano nosis didele ar maza
daug kalbejo kad cia yra grynai viduj problema . Kad 7 metus mums nereikejo vaiku . O db jau iskart norim . Kad mastyt pozityviai daug negalvot apie vaisingas dienas . Tiesiog myletis kaip draugystes pradzioj atsipalaiduot. Pasidariau ir hormonu tyrimus . Zodziu sukisom daug pinigu kad pasakytu kad viskas ok . Poto kelis men man atejo mm. Ir nutarem pertrauka padaryt taip nesistengti . Ir tada suzinojau kodel mano krutine papilnejus ir seip einu is proto del kiekvienos smulkmenos
23 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai