gitaniukas6 parašė:
žodžiu, mano pinigų gadinimas atrodo taip![]()
Na taip,ir man atrodo ryskeja jie. Dar darykit darykit ir gaudykit ov
gitaniukas6 parašė:
žodžiu, mano pinigų gadinimas atrodo taip![]()
Na taip,ir man atrodo ryskeja jie. Dar darykit darykit ir gaudykit ov
Indraaja parašė:
O as nezinau kada man mm parsivilks..po lp esu 18 dienu. Tai kada jos atsivilks kas zino
![]()
Man kiek pamenu velavo kelias dienas mm. Bet man dare iskart po paskutiniu mm. O kuria c.d tau dare?
mėttinė parašė:
siaip pasidomejau ta slapta grupe. bent jau kolkas nejauciu jokio poreikio sleptisman patinka cia ir jauciuosi laisva rasyt, ka noriu, ka isgyvenu ir pan.
Man irgi kampuciai kartais iskyla. Man padeda medetku tepaliukas
soffija parašė:
Man irgi kampuciai kartais iskyla. Man padeda medetku tepaliukas![]()
Bandziau ir medetku tepala ir vazelina,ir ramuneliu kompresus ir arbatmedzio alieju...niekas negelbsti :/ pirksiu vitaminus turbut, nes atrodaj baisiai...
mėttinė parašė:
Bandziau ir medetku tepala ir vazelina,ir ramuneliu kompresus ir arbatmedzio alieju...niekas negelbsti :/ pirksiu vitaminus turbut, nes atrodaj baisiai...
Ji man buvo cd 17.. Mm neatejo,nes laukiausi. Ir buvo butina jau lp.. Siaip budavo visada kaip laikrodis gale men.. Nera,nezinau kada jos grys..
mėttinė parašė:
siaip pasidomejau ta slapta grupe. bent jau kolkas nejauciu jokio poreikio sleptisman patinka cia ir jauciuosi laisva rasyt, ka noriu, ka isgyvenu ir pan.
As is vitabiotics vitamina B vartoju, man patiko poveikis
Alicija Muller parašė:
Sveikutes, nepykit už klausimą bet gal kas pasakysi i kuria tema man reikia čia eiti, niekaip ne randu.. Labai noriu vaikelio, o draugas ne.. Reikia patarimu :(. Ač…
Labai apgalvot viska turi.. vaikelis rimtas atsakingas sprendimas kuri manau tik du zmones gali priimt, ne po viena. O ka jis sako kodel nenori?
pierla parašė:
Anksčiau buvo pakvietimas, dabar nežinau, gal čia už matys ir pakvies![]()
Tik nesuprantu to noro slėptis visų, juk visos planuojame, tikslai pas visas tok…
sitas
imaginary parašė:
Sveikutėskadangi su planavimais sustojom ir į 2017m traukinuką nesiprašiau, tik tyliai stebėjau šitą temutę ir siunčiau gandriukus visoms, tai į slaptą grupel…
as taip pat tikiuosi kad cia liks bendraujanciu
ir prisidedu prie graziu palinkejimu
Alicija Muller parašė:
Sveikutes, nepykit už klausimą bet gal kas pasakysi i kuria tema man reikia čia eiti, niekaip ne randu.. Labai noriu vaikelio, o draugas ne.. Reikia patarimu :(. Ač…
tai yra labai svarbus ir didelis gyvenimo zingsnis ..tau reiketu atvirai su juo pasikalbeti paruosti pietus ir pakamantineti jo kodel jis nenori, gal jis kaip vyras masto racionaliau kad uzdirba nepakankamai, gal nori kazkur pakeliauti, ar padirbeti gal dar jauciasi tam nepasiruoses.. vienai rupintis vaiku butu labai sunku..
4 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
23 testuotojų vertinimai